Ταινίες

Η πιο Μεγάλη Απάτη

jt_leroy_movies_2019_poster.jpg

ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Λόρα Άλμπερτ (Λόρα Ντερν) γράφει υποδυόμενη το avatar της, έναν νεαρό ομοφυλόφιλο άντρα που ζει στο περιθώριο με το όνομα JT LeRoy. Όταν το λογοτεχνικό της ντεμπούτο γίνει μπεστ σέλερ και ο JT LeRoy καταλήξει ο αγαπημένος του λογοτεχνικού κόσμου, σκέφτεται μία αλλόκοτη λύση για να διατηρήσει την ανωνυμία της, δίνοντας ζωή στο ψευδώνυμο της. Πρόκειται για την ανδρόγυνη αδελφή του φίλου της, τη Σαβάνα Κνουπ (Κρίστεν Στιούαρτ), που συνδέεται με τη φεμινιστική και περιθωριακή πλευρά της Λόρα. Οι δυο τους ζουν πια διπλές ζωές, μπαίνουν δυναμικά στη λογοτεχνική και κινηματογραφική ελίτ και ανακαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό, ενώ υποδύονται.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας:

H πιο Μεγάλη Απάτη
JΤ Leroy
Είδος: 
Κοινωνική
Διάρκεια: 112'
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κέλι
Ηθοποιοί: Κρίστεν Στιούαρντ, Λόρα Ντέρν, Τζιμ Στάρτζες, Ντάιαν Κρούγκερ, Κόρτνει Λοβ, Κέλβιν Χάρισον
Πρεμιέρα: 9 Μαΐου 2019

Κρήτη

Χανιά

Επαναλειτουργεί ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» στα Χανιά

κινηματογράφος γειτονιά

Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου ξεκινά την λειτουργία του ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πολιτιστική Επιχείρηση του δήμου ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κινηματογραφικές προβολές μέχρι τις 14 Ιουνίου θα είναι δωρεάν, αποτελώντας ευκαιρία ώστε να υπάρξει εξοικείωση με τις νέες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής.

Από τις 15 Ιουνίου η τιμή για τη γενική είσοδο θα είναι 5 ευρώ και θα διαμορφωθεί στο 1 ευρώ για ΑμεΑ, ανέργους, παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα άνω των 65 ετών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων και δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες, η χωρητικότητα του κινηματογράφου έχει μειωθεί στα 100 άτομα, η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr» .

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός δεν θα διατίθενται θέσεις στην είσοδο του κινηματογράφου, ενώ στις περιπτώσεις ατόμων που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, θα πρέπει να γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Γραμματεία της ΚΕΠΠΕΔΗΧ -ΚΑΜ (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-15.00), στο 2821034200 για κράτηση θέσης.