Υλικά για 4-6 μερίδες
100 γρ. τρίχρωμη κινόα
150 γρ. μαύρη κουβερτούρα
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
μια πρέζα αλάτι (προαιρετικά)
1 χούφτα κράνμπερι χωρίς ζάχαρη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και καβουρδίζουμε την κινόα για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην καεί. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι και το αλάτι ανακατεύοντας με σπάτουλα σιλικόνης.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κινόα. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, σπάμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Πηγή: bovary.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: