Υλικά (12-14 μερίδες)
½ κούπα αμύγδαλα
½ κούπα φουντούκια
½ κούπα φιστίκια Αιγίνης
½ κούπα ηλιόσποροι
½ κούπα κολοκυθόσποροι
½ κούπα σουσάμι
80 γρ. μέλι
½ κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση
Βήμα 1: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 2: Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες για μάφιν, στις οποίες έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Βήμα 3: Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 175°C στις αντιστάσεις, για 25 λεπτά.
Βήμα 4: Αφήνουμε να κρυώσουν καλά πριν καταναλώσουμε.
Διατροφική αξία ανά μερίδα
Ενέργεια: 142 kcal
Υδατάνθρακες: 13,4 γρ.
Πρωτεΐνη: 3,9 γρ.
Λιπαρά: 7,5 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 1,2 γρ.
Πηγή: newsbeast.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το γλυκό της ημέρας: Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα