Skip to main content
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τεστ: Διάλεξε ένα «μαγικό φίλτρο» και μάθε τι λαχταρά η ψυχή σου!

τεστ
 clock 08:49 | 30/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Για πολλούς αιώνες, αλχημιστές, μάγοι και μάγισσες προσπαθούσαν να φτιάξουν φίλτρα που θα έκαναν τη ζωή τους πιο εύκολη ή πιο ενδιαφέρουσα.

Εσύ αν μπορούσες να φτιάξεις οποιοδήποτε φίλτρο, ποιο θα ήταν αυτό; Και αν σου το προσέφεραν ποιο θα διάλεγες να πιείς; Τα φίλτρα αντιστοιχούν στην «Μαγεία του Νερού». Το Στοιχείο του Νερού αντιστοιχεί στα συναισθήματα, στις βαθύτερες επιθυμίες και φόβους της καρδιάς μας και αυτό το τεστ μπορεί να φανερώσει πολλά για όλα αυτά.

Ρίξε μια ματιά στις επιλογές που εμφανίζονται στην φωτογραφία, σκέψου τι επιθυμείς περισσότερο και μπορεί να αποκαλυφθούν πολλά για το τι ποθεί η ψυχή σου.

1. Το πράσινο φίλτρο: Μένεις νέος για πάντα

Τι είναι αυτό που σε ωθεί να πιείς το φίλτρο που σε κρατάει νέο για πάντα; Πώς θα άλλαζε τη ζωή σου;

Η επιλογή σου αυτή δείχνει ότι διψάς για συμφιλίωση με προηγούμενες επιλογές σου. Το πλεονέκτημα που σου δίνει, δηλ. το να παραμείνεις νέος/α, στην πραγματικότητα είναι ένας εύστοχος τρόπος για να συμφιλιωθείς με το παρελθόν. Αν δηλαδή μπορούσες να ζήσεις σε ένα νεότερο σώμα, θα μπορούσες να κάνεις άλλες επιλογές και να διαλέξεις ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν που έχεις ήδη ακολουθήσει.

Αλλά ξέρεις κάτι; Κάθε επιλογή σου καθορίζει το ποιος/α είσαι πραγματικά. Η ενέργεια που εκπέμπεις σου είναι αυτή που προξένησε τη μοίρα σου και αυτή η μοίρα είναι πολύ σημαντική για σένα. Για κάποιο λόγο την έχεις προσελκύσει.

Επιπλέον, αν θέλεις να περπατήσεις σε διαφορετικά μονοπάτια, μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως. Θυμήσου ότι δεν γερνάς. Έχεις τόσες πολλές ζωές μπροστά σου. Εάν χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια, ίσως πρέπει να ελέγξεις τι συνέβη στην ζωή σου μέχρι τώρα.

Ποιο είναι το δίδαγμα; Μάθε να σκέφτεσαι πιο βαθιά. Πίσω από την ομορφιά κρύβεται η αρμονία. Αυτή είναι η αρετή στην οποία πρέπει να εστιάσεις.

2. Το μπλε φίλτρο: Αναπνέεις μέσα στη θάλασσα

Το δεύτερο φίλτρο είναι αυτό που μπορεί να σε μεταμορφώσει σε γοργόνα ή… γοργόνο! Γιατί θα διάλεγες να γίνεις κάτι τέτοιο αλήθεια;

Το να γίνεις γοργόνα σημαίνει ότι θέλεις να δραπετεύσεις από αυτόν τον κόσμο. Μάλλον δυσκολεύεσαι να αφοσιωθείς πλήρως σε μια σχέση ή σε κάποια πτυχή της παρούσας ζωής σου.

Κάτι σε έχει εξαντλήσει πραγματικά. Κάτι σε έχει αποστραγγίσει και έχει απογυμνώσει τη μαγεία. Η επιθυμία σου είναι να επιστρέψεις στη θάλασσα και να… βουτήξεις στις ατέλειωτες δυνατότητές της.

Αν και η ζωή σου κάτω από τη θάλασσα μπορεί να σε βοηθούσε να προσελκύσεις και να επικοινωνήσεις με τους γοργονανθρώπους, αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να απελευθερωθείς και να ξεφύγεις από αυτό που σε ενοχλεί αυτήν τη στιγμή. Θέλεις να «αποσυνδεθείς» από τους τοξικούς ανθρώπους και τις τοξικές σχέσεις που σε κρατούν παγιδευμένο/η και απομακρυσμένο από τον πραγματικό σου σκοπό.

Κάτι που θα μπορούσε επίσης να σε βοηθήσει είναι να βρεις έναν τρόπο να επιτύχεις μια… αστρική προβολή. Να προσπαθήσεις δηλαδή να ξεχωρίσεις το πνευματικό από το φυσικό σου σώμα. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσεις τις γοργόνες ή/και θα ταξιδέψεις όπου θέλεις. Η μαγεία είναι στα χέρια σου.

3. Το μαύρο φίλτρο: Γίνεσαι αόρατος όποτε θέλεις

Αυτό είναι το φίλτρο που σε κάνει αόρατο. Μπορείς να περπατάς στο δρόμο και να μην τραβάς την προσοχή κανενός. Γιατί όμως επιθυμείς κάτι τέτοιο;

Αυτό που πιθανώς νιώθεις είναι ότι δεν μπορείς πλέον να επιλέξεις το τι θέλεις πραγματικά στη ζωή σου. Όλες οι αποφάσεις σου είναι προειλημμένες και μπορείς να τις ακολουθήσεις μόνο στα τυφλά. Μήπως αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε μια μακροχρόνια σχέση για την οποία η κοινωνία έχει θέσει τους κανόνες και όχι εσύ;

Το μαύρο φίλτρο θα μπορούσε να σου δώσει χρόνο και χώρο για να διασκεδάσεις χωρίς προκαταλήψεις ή κριτική. Εάν επιθυμείς πραγματικά να πιείς αυτό το φίλτρο, τότε μάλλον θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να διασκεδάζεις περισσότερο.

Έχεις έντονη ανάγκη να ελέγχεις τα όνειρά σου και να τα κάνεις ζωντανά. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να δει τι ονειρεύεσαι και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Επιπλέον, σκέψου ότι θα μπορούσες να διασκεδάζεις αρκετά – τουλάχιστον για οκτώ ώρες την ημέρα. Σιγά-σιγά και μέσα στα όνειρά σου, μπορείς να βρεις απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις και στην αληθινή σου ζωή. Το ταξίδι του πνεύματός σου είναι αυτό που θα σου επιτρέψει να είσαι αόρατος/η.

4. Το κόκκινο φίλτρο: Εξουσιάζεις τη φωτιά

Πρέπει να ομολογήσεις ότι το να έχεις δύναμη πάνω στη φωτιά ακούγεται πολύ ωραίο. Ήξερες όμως ότι υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ εκείνων που επιθυμούν να ελέγξουν τη φωτιά;

Είναι οι άνθρωποι των οποίων τα συναισθήματα είναι τόσο δυνατά που μπορούν πνευματικά να εκπέμπουν αυτήν την ενέργεια από την αύρα τους. Η φωτιά είναι μια από τις πιο αγνές και πρωτόγονες μορφές ενέργειας και τα πιο δυνατά μας συναισθήματα συνδέονται με αυτήν.

Εάν θέλεις πραγματικά να ελέγξεις τη φωτιά, μπορεί να θέλεις να ελέγξεις όλα αυτά τα ξέφρενα συναισθήματα μέσα σου. Αγάπη, πάθος, θυμός – όλα ζουν μέσα σου.

Έχεις κολλήσει; Έχεις αγανακτήσει; Μήπως έχεις δει ανορθόδοξα ή παράξενα όνειρα τελευταία; Αυτά τα όνειρα είναι στην πραγματικότητα συγκαλυμμένες παρορμήσεις τις οποίες προσπαθείς συνεχώς να απωθήσεις και να κρύψεις. Ξέρεις κάτι όμως; Δεν μπορείς να κρυφτείς από τον εαυτό σου! Μπορείς μόνο να αναβάλεις το αναπόφευκτο.

Πρώτα από όλα χρειάζεσαι μια σωστή γείωση που θα σε βοηθήσει να δεις πιο αντικειμενικά αυτά τα εκρηκτικά συναισθήματα και να καθορίσεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα. Να ξέρεις πάντως ότι η φωτιά δεν είναι κάτι που μπορείς να χειριστείς εύκολα. Μπορεί να χρειαστείς λίγο χρόνο.

5. Τηλε-μεταφέρεσαι οπουδήποτε

Το μωβ φίλτρο είναι αυτό που θα σου επιτρέψει να μεταφερθείς οπουδήποτε στο χρόνο ή στο χώρο. Καταπληκτικό, έτσι; Τι σε ωθεί όμως να το επιλέξεις;

Λοιπόν, για αρχή, η επιλογή σου υποδηλώνει το πάθος σου να βρεις τον πραγματικό σκοπό στη ζωή σου. Μπορεί να νιώθεις ήδη αρκετά καλά με τις επιλογές σου, αλλά κάτι λείπει. Είναι η συντροφικότητα ή μήπως ένα πνευματικό εγχείρημα;

Το μωβ φίλτρο σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώσεις λίγο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σου για να αξιολογήσεις ποιος/α είσαι πραγματικά στην παρούσα φάση της ζωής σου. Θέλεις να μείνεις εκεί που είσαι ή μήπως να μετακινηθείς; Πρέπει να εξερευνήσεις περισσότερο και περισσότερα και αυτό είναι καλό. Και οι τρόποι για να το πετύχεις είναι πολλοί. Υπάρχουν παντού γύρω σου και εσύ δεν έχεις παρά να… τηλε-μεταφερθείς από τον έναν στον άλλον.

Χρήσιμη συμβουλή: Ξεκινώντας τα πνευματικά ή φυσικά ταξίδια σου, χρησιμοποίησε την «μαγική» δράση των Ταρώ, ερμηνεύοντας προσεκτικά την κάρτα του Τρελού.

via

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Που πάει η ψυχή μας όταν ονειρευόμαστε;

Ερωτευόμαστε αυτούς που είναι γραφτό να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε πνευματικά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis