Ψυχαγωγία

Διαλέξτε ένα από τα 7 ζώα - Θα σας δείξει την σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας

τεστ προσωπικότητας

Ένα τεστ προσωπικότητας που θα σας αποκαλύψει την κρυμμένη σκοτεινή πτυχή του εαυτό σας, και θα σας σοκάρει σίγουρα με το αποτέλεσμα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε ασυνείδητα ένα από τα 7 αυτά ζώα.

Εδώ, σας προσκαλούμε να επιλέξετε το ζώο (τα πουλιά και τα θηλαστικά είναι κατώτερα στο ζωικό βασίλειο) που σας προσελκύει περισσότερο όταν κοιτάζετε αυτή την εικόνα και θα σας πούμε γιατί σας ελκύει αυτό το συγκεκριμένο ζώο, αποκαλύπτοντάς σας μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σκοτεινής σας πλευράς.

τεστ προσωπικότητας
τεστ προσωπικότητας

 

Δείτε παρακάτω τι σημαίνει η επιλογή σας:

Εάν η γάτα ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή σας, έχετε μια προσωπικότητα που είναι πραγματικά μυστηριώδης και δυναμική. Ως άτομο είστε τόσο παιχνιδιάρικο όσο ένα γατάκι, αλλά αυτό είναι αλήθεια μόνο όταν κάποιος δεν σας απειλεί. Όταν βλέπετε ότι η ώρα είναι σωστή, αρπάζετε, με θανατηφόρο αποτέλεσμα. Με μια προσωπικότητα όπως τη δική σας, όποιος επιλέγει να μπλέξει μαζί σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μετανιώσει πικρά τη στιγμή που σας έβλαψε.

Εάν η νυχτερίδα ήταν το ζώο της επιλογής σας, τότε έχετε μια σύνθετη προσωπικότητα που αποτελείται από πολλαπλά στρώματα. Αρχικά, ο κόσμος δεν είναι ποτέ μαύρος και άσπρο για εσάς, ζείτε στη γκρίζα ζώνη της ζωής. Δεν περιορίζεστε από τις ηθικές ανησυχίες της κοινωνίας και ποτέ δεν συμμορφώνεστε, ότι και να γίνει. Ο τρόπος που βλέπετε τον κόσμο είναι διαφορετικός από τους άλλους. Τα πάντα, από την αίσθηση του χιούμορ σας μέχρι τις απόψεις σας για τη ζωή τείνουν προς την σκοτεινότερη πλευρά.

Η προσωπικότητά σας, με βάση την επιλογή σας, ίσως τόσο σκοτεινή όσο αυτή του κορακιού. Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που κρατούν τη σκοτεινή τους πλευρά κρυμμένη. Είστε καλοί στο να παρατηρείτε ανθρώπους από απόσταση και καταλαβαίνετε τις σκέψεις τους. Μπορείτε να δείτε καθαρά το σκοτάδι που κρύβεται στις καρδιές των άλλων ανθρώπων. Ακριβώς όπως ένα κοράκι, περιμένετε έως ότου η στιγμή να είναι σωστή για να απελευθερώσετε τη σκοτεινή πλευρά σας. Μπορείτε να προσαρμοστείτε, να αλλάξετε, βάζοντας τον εαυτό σας σε θέση επίθεσης.

Αν επιλέξατε τον μαύρο πάνθηρα, οι πιθανότητες είναι ότι και εσείς είστε άνθρωπος με μυστήριο, κάποιος που είναι τόσο αινιγματικός όσο αυτό το υπερήφανο πλάσμα. Έχετε ένα σύνθετο μίγμα χαρακτηριστικών που σας ξεχωρίζουν από τους ανθρώπους. Από τη μία πλευρά, προστατεύετε έντονα αυτούς που αγαπάτε, αλλά από την άλλη, μπορείτε να γίνετε βάναυσοι με όσους σας απειλούν. Το «Παίρνεις αυτό που σου αξίζει», είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους.

Αν ο λύκος ήταν το ζώο που σας προσέλκυσε, οι πιθανότητες είναι ότι η προσωπικότητά σας είναι τόσο περίπλοκη, μυστήρια και σκοτεινή όσο ο λύκος. Εσείς, όπως ο λύκος, ποτέ δεν επιτίθεστε χωρίς να σας προκαλέσουν και είστε ήπιοι στη ζωή, αλλά μπορείτε να γίνετε σκληροί αν σας ωθήσουν στα άκρα. Όταν απειλείστε, δεν αντιδράτε, περιμένετε τη σωστή στιγμή.

Η επιλογή της Μαύρης Χήρας υποδηλώνει ότι έχετε μια προσωπικότητα που μπορεί να γίνει πραγματικά σκοτεινή. Όταν σας προκαλούν ή ωθείστε σε μια κατάσταση όπου δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να αναδείξετε τη σκοτεινή πλευρά σας, μπορείτε να γίνετε θανατηφόροι.

Εάν το όρνιο ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή σας, μπορεί να έχετε μια τρομακτική προσωπικότητα που βρίσκεται αδρανής λίγο κάτω από την ήρεμη και ήπια στάση σας. Τα όρνια επιτίθενται μόνο όταν πρέπει και τρώνε μόνο ό, τι χρειάζονται. Όπως και το όρνιο, η προσωπικότητά σας είναι βαθιά και σκοτεινή. Είστε έξυπνοι όταν πρόκειται για τις συναλλαγές σας στη ζωή.

 

via