Πολιτισμός

Εντυπωσίασε στα Τρίκαλα η Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Μαλεβιζίου

horodiamalevizioy3.jpg

Εξαίρετες εντυπώσεις άφησε η παρουσία της Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου στην «7η Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών Τρικάλων» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα.

horodiamalevizioy
horodiamalevizioy
horodiamalevizioy2
horodiamalevizioy2

Η Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου, υπό την καθοδήγηση της Μαέστρου Εύας Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, εμφανίστηκε στη χορωδιακή συνάντηση των Τρικάλων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, έπειτα από πρόσκληση που έλαβε από τη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων. Η εμφάνιση της Χορωδίας Ενηλίκων Μαλεβιζίου κατάφερε να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα του κοινού, που επιβράβευσε την εμφάνισή της, ανανεώνοντας το ραντεβού για τη χορωδιακή συνάντηση του Δήμου Τρικκαίων το 2020.

Ελλάδα

Θλίψη για 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών

κερί

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία Τρικάλων ο αιφνίδιος θάνατος 40χρονης γυναίκας, τα ξημερώματα της Τετάρτης.  Σύμφωνα με πληροφορίες,  η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου γιατροί και νοσηλευτές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, δίχως τελικά να τα καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 40χρονη εργάζονταν σε εμπορικό κατάστημα στα Τρίκαλα και μάλιστα χθες ήταν κανονικά στη θέση της. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Τα αίτια του θανάτου της, αναμένεται να αποσαφηνιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας μετά την  ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: trikalavoice.gr