Πολιτικό Παρασκήνιο

Βελόπουλος - κορωνοϊός: Συνεχίζει την αμφισβήτηση του εμβολίου (βίντεο)

 Κυριάκος Βελόπουλος

Αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή κατά την ενημέρωση για την κυβερνητική πολιτική σε ό,τι αφορά τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

«Το χειρότερο απ' όλα ήρθε ο Πρωθυπουργός και μας είπε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, ότι είναι καλό και ασφαλές και ότι το εγγυάται ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Δεν του είπε κανένας γιατρός απ' αυτούς που διαθέτει, ότι ένα εμβόλιο ή ένα φάρμακο θέλει τρία χρόνια για να πιστοποιηθεί ότι είναι ασφαλές, διότι οι παρενέργειες εμφανίζονται και πέντε χρόνια. Δεν εμφανίζονται αμέσως και θα δώσω και ένα παράδειγμα», επισήμανε και συμπλήρωσε: «Την υπόθεση της Γκοντεργκάν. Η ιστορία του φαρμάκου αυτού είναι από την Γερμανία. Σε όλο τον κόσμο πουλιόταν το φάρμακο και η εταιρεία εγγυόταν ότι ήταν ασφαλές. Οι έγκυες, τα παιδιά που συλλάμβαναν, μετά από δύο χρόνια έβγαιναν χωρίς χέρια και χωρίς πόδια. Δεν ήταν αρτιμελή. Η εταιρεία αποζημίωσε μετά από 30 χρόνια δικαστικών αγώνων τους ανθρώπους, διότι τα κράτη είχαν πιστοποιήσει ότι το φάρμακο ήταν ασφαλές» είπε και συμπλήρωσε: «Κι αν οι παρενέργειες βγουν μετά από τρία χρόνια; Ένα ερώτημα είναι αυτό...».

Εν συνεχεία, μίλησε για παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer στη Νορβηγία, επικαλούμενος δημοσίευμα του Bloomberg. «Και δεν είναι μόνο αυτό, στο Ισραήλ 13 άτομα με παρενέργειες στο πρόσωπο» ανέφερε με αφορμή δημοσίευμα του The Jerusalem Post. «Δεν είναι λύση το εμβόλιο, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Τα φάρμακα...» είπε.

Ακούστε το βίντεο από 5.22:

 

 

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Χρυσομάλλης (ΝΔ): Τηρώ τα μέτρα - Δέχθηκα αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο

μίλτος χρυσομάλλης

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μίλτος Χρυσομάλλης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι θα αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Δηλώνει έτοιμος να επωμισθεί την ευθύνη των πράξεων του, παρόλο που όπως παραδέχθηκε η συνάντηση με τον δημοσιογράφο στην υποδοχή του ξενοδοχείου στο Κολωνάκι βρισκόταν στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Δείτε τη δημοσίευση:

«Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στην δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντηση μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021 (ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021).

Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασίας όλων μας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί».

 

Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού,...

Δημοσιεύτηκε από Μίλτος Χρυσομάλλης στις Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλειο - κορωνοϊός: "Από ασθενή η διασπορά στην Αιματολογική Κλινική"

Δραματικές οι ελλείψεις σε αίμα - Το παράδειγμα της Κρήτης που αντέχει!

Κρήτη: Κοκαΐνη, κάνναβη και μαχαίρια στην κατοχή 19χρονου (φωτο)