Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Τι είπε ο Παπαδημούλης για τη συριακή κρίση

7f2b6e1d34e79c190c42b7a51fbcb643.jpg
 clock 15:37 | 13/04/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

«Είναι επείγουσα ανάγκη να μπει ένα φρένο στην κλιμάκωση των θερμοκέφαλων, που απειλούν με ευρύτερη ανάφλεξη τον πλανήτη με αφορμή τη συνεχιζόμενη συριακή κρίση» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία από ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία, ο κ. Παπαδημούλης, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Αυγή» επεσήμανε ότι «τα θέματα αυτά δεν λύνονται με επιθετικά tweets, ούτε με παλικαρισμούς νταήδων, που παίζουν με τα σπίρτα σε μια αποθήκη καυσίμων, σε βάρος της παγκόσμιας ειρήνης και εκατομμυρίων πολιτών». 

«Η ΕΕ οφείλει να στηρίξει τις πρωτοβουλίες του γγ του ΟΗΕ, γιατί δεν της ταιριάζουν ούτε η αφωνία, ούτε ο ρόλος του κομπάρσου. Η δραματική εμπειρία από τις προηγούμενες επεμβάσεις στο Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και τα καταστροφικά τους αποτελέσματα ελπίζω να βάλουν φρένο στους εμπρηστές» σημείωσε μεταξύ αλλων

.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis