Πολιτικό Παρασκήνιο

Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση Κυρίτση για τον κορωνοϊό

 Κυρίτσης

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση για τον κορωνοϊό και τον αριθμό των κρουσμάτων στην Ελλάδα.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης αμφισβήτησε ευθέως τις ανακοινώσεις των επιστημόνων που δίνουν καθημερινά μάχη για να σταματήσουν την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού, εκτιμώντας αυθαίρετα και χωρίς να παρουσιάσει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο ότι υπάρχει «υποκαταμέτρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα» για πολιτική εκμετάλλευση από τους «καραγκιόζηδες κύκλους του Μαξίμου».

Δείτε το μήνυμα του Γιώργου Κυρίτση στο Twitter για τα κρούσματα κορωνοϊού:

 

 

Στον Γιώργο Κυρίτση απάντησε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή, η οποία έκανε λόγο για «ανεύθυνη αντιπολίτευση», υπογραμμίζοντας με νόημα πως «η προσπάθεια και αξιοπρέπεια των Ελλήνων στα δύσκολα, αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό όλων μας». Το σχόλιο αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάνοντας φθηνό χιούμορ, απάντησε γεμάτος ειρωνεία: «Εσείς να προσέχετε τον παππού σας, μην τον σκοτώσει κανας κομμουνιστικός ιός κυρία μου».

 

 

Κρήτη

Κρήτη: Λουκέτο στο ίντερνετ καφέ

 Ίντερνετ καφέ 

Τους 2364 έφτασαν οι έλεγχοι που έγιναν το Σάββατο από την Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Στα Χανιά σε ίντερνετ καφέ, επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 7 ημερών καθώς και το πρόστιμο των 2.000 ευρώ καθώς ο υπεύθυνος της επιχείρησης εντοπίστηκε να έχει επιτρέψει την είσοδο σε πελάτες που δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

Μεταξύ άλλων χθες στην Κρήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος  αλλά και σε υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τραγικός θάνατος για γυναίκα μέσα σε αποθήκη!

Ηράκλειο: Εκλογές σήμερα στη ΝΟΔΕ - Πώς θα ψηφίσουν τα μέλη

ESPA BANNER