Πολιτικό Παρασκήνιο

Ποιο νησί απολαμβάνει την... αγάπη του Τσίπρα

Αλέξης Τσίπρας

Κάθε πολιτικός για τους δικούς του λόγους, έχει και το νησί, στο οποιο δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση.

Συμφωνα λοιπόν με όσα έχουμε δει ως σημερα, φαίνεται πως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στη Ρόδο.

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης και ποιος δεν θυμάται τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που πήγαινε συνεχώς στο Νησί των Ιπποτών, έκανε τις βουτιές του στο Μανδράκι ή στη Λίνδο και έπαιζε γκολφ στην Αφάντου.

Ή τον Ανδρέα Παπανδρέου που και αυτός τις περισσότερες φορές έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτό που έμενε στο παρελθόν ο Καραμανλής και διοργάνωνε κομματικές εκδηλωσεις. Ο Ανδρέας λάτρευε τη Ρόδο και το έδειχνε. Το ίδιο και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής που αγαπούσαν και αυτή τη Ρόδο.

Ετσι και ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται λάτρης της Ρόδου. Απόδειξη πως ακόμη και το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο αντί να γίνει στη Σύρο, πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου, κανονίστηκε να γίνει (που αλλού;) στο Νησί των Ιπποτών.  

Πολιτικό Παρασκήνιο

Χρυσοχοϊδης: Χωρίς πυροβόλα όπλα οι αστυνομικοί στα ΑΕΙ

 Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

"Οι  αστυνομικοί που θα φρουρούν τα πανεπιστήμια, δεν θα φέρουν πυροβόλα όπλα. Θα είναι ομάδες ήπιας αστυνόμευσης. Θα έχουν γκλοπς και χειροπέδες," δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100.3  ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Δεν πάμε να κάνουμε πόλεμο στα πανεπιστήμια, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε «Πάμε να αποτρέψουμε τα φαινόμενα βίας με χτισίματα των γραφείων των καθηγητών και τις προσβολές σε βάρος τους
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Δολιοφθορές και... δυναμιτάκια σηκώνουν στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά!

ΗΠΑ - Ορκωμοσία Μπάιντεν: Υπό πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας η τελετή

Πέθανε ο αρχαιολόγος Σινκλέρ Χουντ - Είχε συμμετάσχει σε ανασκαφές στην Κνωσό