Πολιτικό Παρασκήνιο

"Περαστικά" Ερντογάν στον Παυλόπουλο για την επέμβαση στεντ

ερντογάν παυλόπουλος

O Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απέστειλε μέσω της Τουρκικής Πρεσβείας, μήνυμα προς τον Έλληνα ομόλογό του, με το οποίο εξέφρασε τις ευχές του μετά την επέμβαση στεντ, στην οποία υπεβλήθη ο κ. Παυλόπουλος πριν από λίγες ημέρες.
Ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε, με το ίδιο μήνυμα, «τις εγκάρδιες ευχές του, για την ευημερία, υγεία και ευτυχία του Ελληνικού Λαού».
Τις ευχαριστίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις ανάλογες ευχές του προς τον Τουρκικό Λαό, διαβίβασε ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης, Γεώργιος Γεννηματάς, προς τον εδώ Τούρκο Πρέσβη Yaşar Halit Çevik.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μαρέβα Μητσοτάκη: Tweet συμπαράστασης στη Σοφία Μπεκατώρου

Μαρέβα Μητσοτάκη

Τη στήριξή της στην Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της, εξέφρασε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Η γενναία Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το σύνθημα: Σπάμε την αλυσίδα της σιωπής και του φόβου. Καταγγέλουμε τη σεξουαλική βία. Και την εξορίζουμε από τη ζωή κάθε παιδιού ή εφήβου, κάθε γυναίκας ή άνδρα, κάθε ανθρώπου. Είμαι με τη Σοφία!» έγραψε στο Twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΠΑ: Πραγματοποιήθηκε η 13η και τελευταία εκτέλεση επί προεδρίας Τραμπ

Ηράκλειο: Μεθαμφεταμίνη και κοκαϊνη στα σπίτια των δύο φίλων