Πολιτικό Παρασκήνιο

Πάλλης για "φασιστοειδή": Παραποίησαν τις δηλώσεις μου (βίντεο)

πάλλης

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, μια μέρα μετά την τοποθέτησή του στη Βουλή περί ύπαρξης «φασιστοειδών» στις κινητοποιήσεις κατά της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη επισήμανε ότι «δεν απαξιώνω την κινητοποίηση του λαού. Ήταν μια μαζικότατη κινητοποίηση, κάτι το οποίο τόνισα και στη Βουλή. Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων παραποίησαν την τοποθέτησή μου. Η ανοχή από την πλειοψηφία και τους διοργανωτές της παρουσίας της μικρής μερίδας που αμαύρωσε την κινητοποίηση. Αυτό είπα εγώ. Εδώ είναι λοιπόν το πως παραποιεί ο Τύπος το τι λέμε εμείς και δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι σε μια μαζική κινητοποίηση υπήρχε μια μικρή μερίδα φασιστοειδών δημιούργησε πρόβλημα και κάποιοι δυστυχώς τους χαϊδεύουν».

Πολιτικό Παρασκήνιο

Η απάντηση Κασιμάτη μετά τον σάλο που προκάλεσε το χυδαίο σχόλιό του για την Γεννηματά

φώφη γεννηματά

Απάντηση έδωσε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κασιμάτης μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το χυδαίο σχόλιό του για τη Φώφη Γεννηματά μέσω της στήλης του «Πανδώρα» πριν από μερικές ημέρες.

Σήμερα επανήλθε μέσω της στήλης του με ένα νέο σχόλιο το οποίο τιτλοφορεί «Λυπούμαι» και αναφέρει τα εξής:

«Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο που προκάλεσε μια φράση στο σημείωμα του περασμένου Σαββάτου, διότι η επίμαχη φράση δεν είχε κατ’ ουδένα τρόπο σκοπό να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι προφανές ότι μια ακραία διατύπωση προκάλεσε ερμηνείες, που δεν απηχούσαν το περιεχόμενο όσων ήθελα να εκφράσω».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασιμάτης είχε κάνει το εξής χυδαίο και απαράδεκτο σχόλιο: «Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φώφη Γεννηματά: Θλίψη στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό της (βίντεο)

Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ ξανά στη Χαριλάου Τρικούπη – Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας πρόσοψης

Φώφη Γεννηματά: Έγινε πράξη μία από τις τελευταίες της επιθυμίες

ESPA BANNER