Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Σωκράτης έπιασε τη βέργα

Βαρδάκης - Ελιές

Με καταγωγή από τη Βιάννο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης άφησε για λίγο την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα και ρίχτηκε στο λιομάζωμα.

Το στιγμιότυπο δείχνει τον βουλευτή να ραβδίζει ελπίζοντας παράλληλα φέτος να είναι μία καλή ελαιοκομική χρονιά για όλους τους παραγωγούς της Κρήτης.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Πλακιωτάκης που νοσεί από κορωνοϊό: Τηρείτε τα μέτρα

πλακιωτάκης μάσκα

Μήνυμα διαρκούς επαγρύπνησης και πιστής τήρησης των υγειονομικών μέτρων προστασίας έναντι της πανδημίας, εξέπεμψε ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται σε καλή κατάσταση σε καραντίνα στο σπίτι του.

Απευθυνόμενος σήμερα εξ αποστάσεως στην εθνική αντιπροσωπεία μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας webex, με αφορμή τροπολογία αρμοδιότητάς του που έχει καταθέσει στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών, ο κ. Πλακιωτάκης άδραξε την ευκαιρία να αφυπνίσει ως παθών απέναντι στον κοινό εχθρό του ιού.

«Κι εγώ τηρούσα τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια, αλλά ο ιός είναι παντού», επισήμανε, απευθύνοντας στους συναδέλφους τους βουλευτές ευγενική σύσταση να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία που δοκιμάζεται και εκείνους που πιθανόν αμφισβητούν την αναγκαιότητα των περιορισμών.