Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας «μένει σπίτι» και προτείνει αρνάκι λεμονάτο

 Απόστολος Τζιτζικώστας 

Αρνί λεμονάτο με πατάτες στον φούρνο και όχι αρνί στη σούβλα προτείνει για το Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αφού λόγω των μέτρων για περιορισμό του κορωνοϊού το σούβλισμα «πάει» για του χρόνου.

Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά αφού η πανδημία του κορωνοϊού δεν επιτρέπει ούτε να κάνουμε Ανάσταση στην εκκλησία ούτε φυσικά το πατροπαράδοτο σούβλισμα του οβελία. Με αφορμή τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού που μας… αλλάζουν συνήθειες ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρενέβη μέσω social media συστήνοντας… αρνάκι στο φούρνο αντί για την πατροπαράδοτη σούβλα.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολος Τζιτζικώστας με ανάρτησή του στα social media σχολιάζει: «Φέτος το αρνάκι στον φούρνο σώζει ζωές!». Ο Περιφερειάρχης μάλιστα προτείνει συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη γράφοντας: «Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό. Ας μαγειρέψουμε και διαφορετικά. Γιατί αυτό που έχει σημασία φέτος είναι να είμαστε όλοι υγιείς, μακριά κι αγαπημένοι».

Πολιτικό Παρασκήνιο

ΚΙΝΑΛ: Αυξήσεις σε βασικά προϊόντα και στο ρεύμα εξανεμίζουν την αύξηση-κοροϊδία των 13 ευρώ

ΚΙΝΑΛ

Κύμα αυξήσεων σε βασικά προϊόντα και στο ηλεκτρικό ρεύμα πλήττει τα νοικοκυριά, «εξανεμίζοντας σε χρόνο μηδέν, την αύξηση-κοροϊδία των 13 ευρώ μικτά το μήνα», «ενώ η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές σφυρίζουν αδιάφορα» σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

Το ΚΙΝΑΛ τονίζει πως «τα προβλήματα με το πετρέλαιο, δεν επιτρέπεται να αποτελέσουν πρόσχημα για φαινόμενα αισχροκέρδειας και εναρμονισμένες πρακτικές στην αγορά» και ζητά να ξεκινήσουν τώρα οι αναγκαίοι έλεγχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τσίπρας πρότεινε αργία λόγω καύσωνα - Γραφικότητες, απαντά το Μαξίμου

Βαρουφάκης: Μαζέψτε την κα Κεραμέως - Βρούτσης: Σοβαρευτείτε