Πολιτικό Παρασκήνιο

Μπογδάνος: Μήνυση στα ''καλοκόριτσα'' ...

konstantinosbogdanos.jpg

Με ανάρτηση του στο facebook ο Μπογδάνος ζητά από όποιον γνωρίζει να του γνωστοποιήσει τα ονόματα των κοριτσιών που έκαναν παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον βηματισμό των Monty Python, προκειμένου να προβεί σε μηνύσεις.
Γράφει λοιπόν:  
«Επειδή δεν είμαι ούτε γονιός ούτε καθηγητής των συγκεκριμένων γρουμπούσκουλων για να τα διδάξω και να τα νουθετήσω.Αλλά ένας Έλληνας πολίτης και ταυτόχρονα αρθρογράφος του ΦΒ προσβεβλημένος. Ήδη έχω ενημερώσει τον δικηγόρο μου για να υποβάλω μήνυση στα καλοκόριτσα που μετά από αυτό που έκαναν πήγαν και ήπιαν και τον φρέντο τους. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάποια από τα αδικημένα από την ζωή καλοκόριτσα να με ενημερώσει. Υπάρχουν και νόμοι σε αυτήν την χώρα. Την συνείδηση κάποιοι την έχουν χάσει εδώ και καιρό.»

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

«Μπλοκ» αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούν εννέα πολιτικές κινήσεις

ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργασία και κοινή δράση για την ανασυγκρότηση της ριζοσπαστικής (και ανυπότακτης, όπως σημειώνουν οι ίδιες) Αριστεράς ξεκινούν εννέα πολιτικές κινήσεις και οργανώσεις, προσπαθώντας να καλύψουν το κενό, που αφήνει στο χώρο αυτό η ολοένα και πιο έντονη πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις εννέα κινήσεις περιλαμβάνονται και σχήματα που προέρχονται από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, όπως η Λαϊκή Ενότητα (Αριστερό Ρεύμα, Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση, ανένταχτοι/ες).

Επίσης, ο Συντονισμός Κομμουνιστικών Δυνάμεων (Αναμέτρηση, Αριστερή Ανασύνθεση, Κίνηση Κομμουνιστών Εργατικός Αγώνας, Παρέμβαση, Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο, Σύλλογος Γ. Κορδάτος, ανένταχτοι/ες), η ΔΕΑ καθώς και ανένταχτοι/ες του χώρου.

Η πρωτοβουλία δημοσιοποίησε κοινή ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιούν την συναπόφασή τους για διάλογο, συνεργασία και κοινή δράση για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού και της νεολαίας στους καιρούς της πανδημίας και της συνεπακόλουθης οικονομικής κρίσης, που οι κυρίαρχες οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα επιδιώκουν να φορτώσουν τις συνέπειές τους στις δυνάμεις της εργασίας.

Η κοινή αυτή ανακοίνωση προέκυψε μετά από διεργασίες τριών μηνών, συνεχή, εκτεταμένο και καλόπιστο διάλογο που πραγματοποιήθηκε σε ενωτικό και αλληλέγγυο κλίμα με συναίσθηση των ευθυνών απέναντι στο λαό αλλά και της κρισιμότητας της συγκυρίας.