Πολιτικό Παρασκήνιο

Μπογδάνος: Γενέθλια και τούρτα με "άρωμα" Βουλής και Ελλάδας (φωτο)

μπογδάνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γιόρτασε τα γενέθλιά του και η τούρτα του δεν μπορούσε να μην έχει έμπνευση από το ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και την Ελλάδα.

"40 χρόνια ζέσταμα" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram και οι διαδικτυακοί του φίλοι του ευχήθηκαν.

Εντύπωση έκανε όμως η σοκολατένια τούρτα που ετοίμασαν για τον βουλευτή της ΝΔ, η οποία πάνω είχε την Βουλή και την ελληνική σημαία.

Ανάλογη ανάρτηση έκανε και η σύζυγός του, Ελένη Καρβελά, η οποία έγραψε "Happy birthday babe".

 

τούρτα μπογδάνος
τούρτα μπογδάνος

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Η... υπενθύμιση Μητσοτάκη στους υπουργούς του

μητσοτάκης ΔΕΘ

Παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του κυβερνητικού έργου, φρόντισε να στείλει σαφές μήνυμα στους υπουργούς του λέγοντας ότι η ευθύνη για την κυβερνητική πολιτική είναι συλλογική. 

«Θέλω να υπενθυμίσω ότι η ευθύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις της κυβέρνησης είναι συλλογική. Όλοι μαζί πιστωνόμαστε τα θετικά της κυβερνητικής δράσης και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε, με αυτοκριτική διάθεση, την ευθύνη για τυχόν λάθη και μεριμνούμε για να τα διορθώσουμε. Δεν είναι πολιτικά και ηθικά αποδεκτό, οποιοσδήποτε υπουργός να μετακυλίει ευθύνες σε άλλους υπουργούς ή να αποφεύγει να στηρίζει επιλογές της κυβέρνησης ή να αναγνωρίζει αστοχίες επικαλούμενος αναρμοδιότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

 

«Εχουμε μπροστά μας δύσκολες προκλήσεις. Είμαστε συλλογικό όργανο και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε την ευθύνη και των επιτυχιών μας αλλά και των όποιων αστοχιών μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.