Πολιτικό Παρασκήνιο

Λαφαζάνης, Ζωή, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μαζί στις εκλογές

ζωή, λαφαζάνης

Κοινή θα είναι η κάθοδος στις επόμενες εθνικές εκλογές του κόμματος "Λαϊκή Ενότητα" του Παναγιώτη Λαφαζάνη, του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας" της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως αποκάλυψε στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο, ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν μέλος της "Λαϊκής Ενότητας" Μιχάλης Κριτσωτάκης.
Ο κ. Κριτσωτάκης έκανε λόγο για την ανάγκη ενός νέου πολιτικού συνασπισμού, αντιμνημονιακού, αντινεοφιλελεύθερου και αντιευρωπαϊκού που θα δώσει διέξοδο στους πολίτες.
Παράλληλα έστρεψε τα βέλη του στο πρώην κόμμα του, κάνοντας λόγο για την μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση της χώρας.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κυρανάκης για Νέα Σμύρνη: Έδωσε στον "αέρα" τα στοιχεία του νεαρού που χτυπήθηκε!

κώστας κυρανάκης

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, που σχολιάζεται ήδη αρνητικά, προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης. Μιλώντας στο Open ο κ. Κυρανάκης, έδωσε ως μη όφειλε τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς χθες στη Νέα Σμύρνη, προκαλώντας την αντίδραση των δημοσιογράφων της εκπομπής.

«Προσπάθησε να αποσπάσει επιχειρησιακό όπλο της αστυνομίας πριν το γεγονός που καταγράφηκε στις κάμερες», ισχυρίστηκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τον ξυλοδαρμό στη Νέα Σμύρνη.

Ο κ. Κυρανάκης συνέχισε λέγοντας: «Ο κύριος ο συγκεκριμένος που συλλαμβάνεται κάτι έχει κάνει και θα σας το πω αμέσως μετά».

«Η ενημέρωση που έχουμε για τον συγκεκριμένο είναι ότι λέγεται [….]» είπε ο κ. Κυρανάκης με τον δημοσιογράφο  Άκη Παυλόπουλο, να τον διακόπτει λέγοντας: «Μη λέτε το όνομά του».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε, σημειώνοντας «ανήκει στην Ταξική Αντεπίθεση και συμμετείχε στην επίθεση που έγινε στο υπουργείο Υγείας προ ημερών για τον Κουφοντίνα, τον τρομοκράτη δολοφόνο».

«Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που κάνατε» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Κυρανάκη να λέει ταυτόχρονα «Και συνεχίζω…».

Ακολουθεί ο διάλογος:

Άκης Παυλόπουλος: Θα με ακούσετε παρακαλώ;

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Θα με αφήσετε να το πω όλο.

Άκης Παυλόπουλος: Θα με αφήσετε να κάνω την επισήμανση που θέλω.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Δεν θα με διακόψετε. Δεν γίνεται.

Άκης Παυλόπουλος: Κύριε Κυρανάκη θα γίνει. Πριν γίνει αυτό που θέλετε εσείς θα σας πω ότι δεν συμφωνώ ότι δίνετε τα στοιχεία του πολίτη στον αέρα.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ;

Ειδήσεις σήμερα

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Θεσσαλονίκη: Ανιχνεύθηκε στα λύματα η βρετανική και η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη

Ηράκλειο: Απίστευτος ο νεαρός - Συνελήφθη για 2η φορά μέσα σε λίγες ώρες