Πολιτικό Παρασκήνιο

Κυρίτσης για ομάδα ΔΕΛΤΑ: Ήταν σαν χούλιγκαν με παπιά

κυρίτσης

Ναι, ήταν σαν χούλιγκαν με παπιά. Άλλο τα ΜΑΤ, άλλο η ομάδα ΔΙΑΣ που είναι αστυνόμευση. Η ομάδα ΔΕΛΤΑ είναι ΜΑΤ με παπιά», ανέφερε ο Γιώργος Κυρίτσης κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τη δήλωση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ότι «εγώ κατήργησα την ομάδα ΔΕΛΤΑ γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από τη μεριά του κράτους».

Ο κ. Κυρίτσης μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» και όπως σημείωσε: «Ναι, ήταν σαν χούλιγκαν με παπιά. Άλλο τα ΜΑΤ, άλλο η ομάδα ΔΙΑΣ που είναι αστυνόμευση. Η ομάδα ΔΕΛΤΑ είναι ΜΑΤ με παπιά».

«Συμφωνώ απόλυτα με τη δήλωση του προϊστάμενού τους Υπουργού. Έπεφταν με τα μηχανάκια τους μπροστά σε κόσμο ανεξέλεγκτα, πέρναγαν ανάμεσα από μαγαζιά, μέσα από πεζόδρομους που υπήρχαν μαγαζιά και ο κόσμος διασκέδαζε και χτυπούσαν ανεξέλεγκτα. Όλα αυτά υπάρχουν σε βίντεο. Έχουν γίνει δίκες για αυτά τα πράγματα και για αυτό αποφάσισε η προηγούμενη πολιτική ηγεσία να διαλύσει αυτήν την ομάδα. Άλλο Δέλτα, άλλο ΔΙΑΣ. Εγώ στέκομαι στη δήλωση του κ. Τόσκα, η οποία είναι απολύτως σωστή και την επιβεβαιώνω και εγώ ως αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικά» πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης.

«Εγώ έχω δει την Ομάδα ΔΕΛΤΑ να την πέφτει σε συγκέντρωση συνταξιούχων, να πέφτει με τη μηχανή πάνω σε συνταξιούχο και να τον σηκώνει στον αέρα και να σκάει με την πλάτη στην άσφαλτο», κατέληξε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.