Πολιτικό Παρασκήνιο

Κυριάκος και Μαρέβα στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη

γαμος αναστασια καισαρη.jpg

Ένα από τα πιο λαμπρούς γάμους της χρονιάς που φεύγει σε ένα μήνα, έγινε το Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας, με την κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη της Αθήνας, Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Persy.

Στο κοσμικό αυτό γεγονός πολλών... καρατίων της κόρης του διάσημου κοσμηματοπώλη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη, έδωσαν το «παρών» και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Δεν έχασε την ευκαιρία όμως ούτε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία έσπευσε κι αυτή στο κοσμικό αυτό γεγονός. 

 

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.