Πολιτικό Παρασκήνιο

Κλείνει το μάτι σε Κοτζιά ο Φίλης...

νίκος φίλης

Το μάτι στον Νίκο Κοτζιά κλείνει ο πρώην υπουργός, Νίκος Φίλης, ο οποίος στοιχίζεται πίσω από την θέση του πρώην υπουργού Εξωτερικών σχετικά με τον έλεγχο των μυστικών κονδυλίων στα Υπουργεία.

Ο κ. Φίλης σημειώνει ότι οι Επιτροπές της Βουλής θα πρέπει να ελέγχουν όλα τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αυτά τα υπουργεία είναι οκτώ σε αριθμό. Ειδικότερα, ο κ. Νίκος Φίλης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της υπόθεσης Κοτζιά-Καμμένου.

Ο κ. Φίλης υπογράμμισε πως:  «προκύπτει ένα θέμα ελέγχου όλων των μυστικών κονδυλίων ... διαχρονικά υπάρχει θέμα αυθαιρεσίας.

Περίπου οκτώ υπουργεία έχουν μυστικά κονδύλια, δεν είναι δυνατόν να μην είναι σε γνώση Επιτροπής στη Βουλή (έχει συγκροτηθεί για το υπουργείο Εξωτερικών, πρέπει να συγκροτηθεί για όλα τα υπουργεία).
Πρέπει η Επιτροπή να ελέγχει κάτι περισσότερο από κωδικούς, να είναι διαβαθμισμένη», είπε ο κ. Φίλης 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κορωνοϊός: Ο Κώστας Σημίτης περίμενε στην ουρά για να εμβολιαστεί

Κώστας Σημίτης

Στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετέβη το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης προκειμένου να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός έφτασε στον «Ευαγγελισμό» στις 08:00, φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, και περίμενε στην ουρά να φτάσει η σειρά του για να κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19, πιθανότατα την επαναληπτική δόση.

Κομψά ντυμένος, με μια μπεζ καμπαρντίνα, ο πρώην πρωθυπουργός διδάσκει ήθος, αφού περιμένει να εμβολιασθεί, ανώνυμος μεταξύ ανωνύμων, σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς που έσπευσαν να πάρουν τη σειρά άλλων και να φωτογραφηθούν επιδεικτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναξιοκρατία των εμβολιασμών για τους νεότερους ευπαθείς. Του Νίκου Ανδρουλάκη

Αρναουτάκης: Ζητά την άμεση λειτουργία όλων των εμβολιαστικών κέντρων στην Κρήτη

«Αντάρτικο» στην ΕΕ για τη στρατηγική εμβολιασμών - Οι έξι χώρες που διαφοροποιούνται