Πολιτικό Παρασκήνιο

Κεραμέως: Η Υπουργός ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτήθηκαν

Νίκη Κεραμέως

Μια επιστολή, με θερμές ευχαριστίες, προς τους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτήθηκαν φέτος έστειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργόε ευχαριστεί «από καρδιάς» τους εκπαιδευτικούς για την συνεισφορά τους στη διαπαιδαγώγηση των μαθητών, τη δημιουργία ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος και για την «πλάτη» που έβαλαν τις δυο τελευταίες, δύσκολες σχολικές χρονιές, διατηρώντας «ζωντανή την εκπαιδευτική διαδικασία παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας του κορωνοϊού».

Η υπουργός επισημαίνει καταλήγοντας ότι το υπουργείο Παιδείας θα είναι πάντα στη διάθεσή τους στην περίπτωση που θελήσουν να μοιραστούν σκέψεις και απόψεις για το πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί περαιτέρω ο τομέας της εκπαίδευσης. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που υπουργός Παιδείας στέλνει επιστολή σε «βετεράνους» εκπαιδευτικούς που βγήκαν στη σύνταξη.

 

Διαβάστε επίσης:

Γραβάνης στο Ράδιο Κρήτη: Έρχονται φάρμακα κατά του κορωνοϊού

Κεραμέως: Εμβολιαστικό κέντρο σε κάθε πανεπιστήμιο για φοιτητές και καθηγητές

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Η απάντηση στον Γερακαράκο για τη λέξη “μπάτσος”

μπάμπης παπαδημητρίου

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με ανακοίνωση που εξέδωσε απευθυνόμενος στον Γρηγόρη Γερακαράκο, απαντά σχετικά με την λέξη “μπάτσος” που χρησιμοποίησε όταν βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και κάνει λόγο για “τηλεοπτικό θέαμα” από την πλευρά του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ.

«Θέλω να πιστεύω ότι κάτι δεν καταλάβατε ή ότι κάπως μπερδευτήκατε. Ότι δηλαδή δεν αντιληφθήκατε πως απευθυνόμενος με ειρωνική και επικριτική διάθεση προς τον συνομιλητή μου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησα πως το μόνο που ενδιαφέρει την αξιωματική αντιπολίτευση είναι “να τρυπήσουμε τους μπάτσους”, αναφορά που με απόλυτη σαφήνεια καταδικάζει την υποτιμητική αντίληψη που διακινείται στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο σε βάρος των αστυνομικών», αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

“Προς κύριο Γρηγόρη Γερακαράκο
Πρόεδρο ΠΟΑΣΥ
Ενταύθα

Κύριε πρόεδρε,

Πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι δημιουργήσατε σήμερα τηλεοπτικό θέαμα και ότι καταφέρεστε δημοσίως σε βάρος μου διακινώντας τον απαράδεκτο και ψευδή ισχυρισμό ότι θεωρώ “μπάτσους” τους αστυνομικούς. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι δεν καταλάβατε ή ότι κάπως μπερδευτήκατε. Ότι δηλαδή δεν αντιληφθήκατε πως απευθυνόμενος με ειρωνική και επικριτική διάθεση προς τον συνομιλητή μου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησα πως το μόνο που ενδιαφέρει την αξιωματική αντιπολίτευση είναι “να τρυπήσουμε τους μπάτσους” αναφορά που με απόλυτη σαφήνεια καταδικάζει την υποτιμητική αντίληψη που διακινείται στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο σε βάρος των αστυνομικών.

Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της αναίτιας επίθεσης εναντίον μου. Δεν σας επιτρέπω όμως να με κατηγορείτε, με τον τρόπο μάλιστα που το κάνατε, όταν σταθερά και αταλάντευτα, ακόμη και σε πολύ δύσκολες στιγμές, είμαι από τους λίγους που υπερασπίζεται χωρίς υπεκφυγές το έργο και κυρίως τις γυναίκες και τους άνδρες της Αστυνομίας.

Όταν θυμώνετε και κυνηγάτε και προσβάλλετε έναν άνθρωπο, δημοσιογράφο, βουλευτή, καλά θα κάνετε να γνωρίζετε την προσωπικότητα, το έργο του και τη στάση ζωής του. Διαφορετικά με τη συγκεκριμένη στάση σας, επιβεβαιώνετε όσους δηλητηριάζουν τους συμπολίτες μας εναντίον του δύσκολου έργου των αστυνομικών”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικοί Ηρακλείου: Καταγγέλουν τον βουλευτή που τους αποκάλεσε "μπάτσους"

Πώς δρούσε το κύκλωμα με τα πλαστά πιστοποιητικά: Οι επίορκοι αστυνομικοί είχαν στο πελατολόγιο ποινικούς

 

Ηράκλειο: Πολιτική κόντρα με φόντο την καταγγελία ξυλοδαρμού νεαρού από αστυνομικούς

ESPA BANNER