Ο Στέφανος Κασσελάκης επιστρέφει σήμερα από τις ΗΠΑ- ξεκινά μία σειρά δράσεων αλληλεγγύης με αφορμή τα Χριστούγεννα, καθώς και περιοδειών ανά τη χώρα, την ίδια ώρα που συνεχίζει τη συγγραφή του βιβλίου του.
Στο βιβλίο δεν θα εμπεριέχονται μόνο λεπτομέρειες από την θητεία του ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κι ευρύτερα βιογραφικά στοιχεία καθώς κι ένα κεφάλαιο στο οποίο θα αναλύει το πολιτικό του όραμα για τη χώρα.
Ο ίδιος, εξάλλου, και στις επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες με μέλη και υποστηρικτές του Κινήματος Δημοκρατίας στη Βοστόνη και στη Νέα Υόρκη- με κορυφαίας πολιτικής σημασίας την παρουσία του πρώην βουλευτή Επικρατείας, Όθωνα Ηλιόπουλου- τους ξεκαθάρισε ότι θέλει να αποφύγει την επανάληψη παθογενειών του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτό το πλαίσιο, η βάση του Κινήματος Δημοκρατίας, η οποία ήδη αποφάσισε για το όνομα και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες και για το λογότυπο (ανάμεσα σε δέκα επιλογές μέχρι την Παρασκευή, στις 22.00), θα ψηφίσει και το καταστατικό του, με φιλοδοξία Κασσελάκη να είναι το ιδρυτικό συνέδριο του Φεβρουαρίου ή Μαρτίου να είναι κατ’ εξοχήν πολιτικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε κράνος για την καμπάνια του υπουργείου Υγείας (βίντεο)
Μητσοτάκης: Στην Κρήτη θα αποφασίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Τα ονόματα που ακούγονται
Μέγαρο Μαξίμου: Χαμόγελα και δώρα των βουλευτών στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη