Πολιτικό Παρασκήνιο

Η μυστική συνταγή της Ντόρας για κουραμπιέδες

μπακογιαννη ντορα.jpg

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσφατα κέρασε κουραμπιέδες που είχε φτιάξει η ίδια τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ και η είδηση, όπως ήταν φυσικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, η πολιτικός είχε πει χαρακτηριστικά «τους έφερα για να αποδείξω σε κάποιους που αμφισβητούν!..». Στην ερώτηση, μάλιστα των δημοσιογράφων την εκπομπής προς την Ντόρα Μπακογιάννη αν υπάρχουν κάποιοι που αμφισβητούν τις μαγειρικές της ικανότητες, η ίδια αποκρίθηκε «ναι». Όπως είπε, «είναι μια από τις μεγάλες πίκρες της ζωής μου», συμπληρώνοντας ότι αυτοί που τις αυτοί, που την αμφισβητούν είναι μέλη της οικογένειάς της.

Από ότι φάνηκε οι κουραμπιέδες έγιναν ανάρπαστοι στον τηλεοπτικό σταθμό και στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη, μοιράστηκε την συνταγή για κουραμπιέδες της μητέρας της, Μαρίκας, μέσω twitter. «Με τη συνταγή της μητέρας μου, η επιτυχία είναι σίγουρη», αναφέρει στην ανάρτησή της η βουλευτής της ΝΔ. Μάλιστα, όπως επεσήμανε «Κάνω τους καλύτερους κουραμπιέδες που υπάρχουν. Είναι μια συνταγή της προγιαγιάς μου».

Δείτε το σχετικό tweet με την συνταγή της Ντόρας Μπακογιάννη για κουραμπιέδες:

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.