Πολιτικό Παρασκήνιο

Η μυστική συνταγή της Ντόρας για κουραμπιέδες

μπακογιαννη ντορα.jpg

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσφατα κέρασε κουραμπιέδες που είχε φτιάξει η ίδια τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ και η είδηση, όπως ήταν φυσικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, η πολιτικός είχε πει χαρακτηριστικά «τους έφερα για να αποδείξω σε κάποιους που αμφισβητούν!..». Στην ερώτηση, μάλιστα των δημοσιογράφων την εκπομπής προς την Ντόρα Μπακογιάννη αν υπάρχουν κάποιοι που αμφισβητούν τις μαγειρικές της ικανότητες, η ίδια αποκρίθηκε «ναι». Όπως είπε, «είναι μια από τις μεγάλες πίκρες της ζωής μου», συμπληρώνοντας ότι αυτοί που τις αυτοί, που την αμφισβητούν είναι μέλη της οικογένειάς της.

Από ότι φάνηκε οι κουραμπιέδες έγιναν ανάρπαστοι στον τηλεοπτικό σταθμό και στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη, μοιράστηκε την συνταγή για κουραμπιέδες της μητέρας της, Μαρίκας, μέσω twitter. «Με τη συνταγή της μητέρας μου, η επιτυχία είναι σίγουρη», αναφέρει στην ανάρτησή της η βουλευτής της ΝΔ. Μάλιστα, όπως επεσήμανε «Κάνω τους καλύτερους κουραμπιέδες που υπάρχουν. Είναι μια συνταγή της προγιαγιάς μου».

Δείτε το σχετικό tweet με την συνταγή της Ντόρας Μπακογιάννη για κουραμπιέδες:

Πολιτικό Παρασκήνιο

Η... υπενθύμιση Μητσοτάκη στους υπουργούς του

μητσοτάκης ΔΕΘ

Παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του κυβερνητικού έργου, φρόντισε να στείλει σαφές μήνυμα στους υπουργούς του λέγοντας ότι η ευθύνη για την κυβερνητική πολιτική είναι συλλογική. 

«Θέλω να υπενθυμίσω ότι η ευθύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις της κυβέρνησης είναι συλλογική. Όλοι μαζί πιστωνόμαστε τα θετικά της κυβερνητικής δράσης και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε, με αυτοκριτική διάθεση, την ευθύνη για τυχόν λάθη και μεριμνούμε για να τα διορθώσουμε. Δεν είναι πολιτικά και ηθικά αποδεκτό, οποιοσδήποτε υπουργός να μετακυλίει ευθύνες σε άλλους υπουργούς ή να αποφεύγει να στηρίζει επιλογές της κυβέρνησης ή να αναγνωρίζει αστοχίες επικαλούμενος αναρμοδιότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

 

«Εχουμε μπροστά μας δύσκολες προκλήσεις. Είμαστε συλλογικό όργανο και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε την ευθύνη και των επιτυχιών μας αλλά και των όποιων αστοχιών μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.