Πολιτικό Παρασκήνιο

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και το σχόλιο για την εγκληματικότητα

μαρέβα

Σχόλιο για το ζήτημα της ασφάλειας έκανε μέσω Twitter η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.
Μέσω Twitter σχολίασε σκωπτικά τα συνεχή κρούσματα ληστειών.
«Διαρκώς ειδήσεις για ληστείες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή οικογενειών. Το κράτος πρέπει να πάρει στα σοβαρά το θέμα της ασφάλειας. Πως θα γίνει αυτό όταν δεν έχουν ακόμα καταργηθεί οι νόμοι που ανοίγουν το δρόμο σε εγκληματίες του οργανωμένου εγκλήματος;», σημειώνει η Μαρέβα Μητσοτάκη.

horis_titlo.png

horis_titlo.png, by gpapadakis

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Η πεθερά του Βελόπουλου και τα ταξίδια

 Κυριάκος Βελόπουλος

Με μια απάντηση (η αλήθεια είναι ότι ήταν κάπως ασυνήθιστη) προς τον Κυριάκο Βελόπουλο ξεκίνησε ο Πρωθυπουργός τη δευτερολογία του στη Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επέκταση της κυριαρχίας στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια. «Η επιθυμία σας να συναντήσετε την πεθερά σας ενδεχομένως να είναι τόσο έντονη που να καταφέρετε να ξεπεράσετε τις αναστολές σας για το εμβόλιο» είπε χαριτολογώντας στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης. «Το λέω αυτό διότι το ελληνικό αίτημα για χορήγηση πιστοποιητικού εμβολιασμού δεν πρέπει να ταυτίζεται με την έννοια του υγειονομικού διαβατηρίου» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είχε προηγηθεί η αγωνία του κ. Βελόπουλου εάν θα συναντήσει την πεθερά του στη Γερμανία, εάν τελικά δεν κάνουν το εμβόλιο, λέγοντας: «Εγώ έχω συγγενείς στη Γερμανία, τα πεθερικά μένουν εκεί. Οι γονείς της γυναίκας μου μένουν εκεί. Τι θα γίνει, δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα αυτοί αν δεν κάνουν το εμβόλιο, ή δεν μπορώ να πάω εγώ να τους δω στη Γερμανία»;

 

Διαβάστε επίσης: 

Κρήτη: Βεντέτα από τα παλιά... κλείνει με τρεις βαφτίσεις

Ηράκλειο: Κατηγορείται ότι χτύπησε την κόρη της επειδή δεν διάβαζε

Μετακίνηση από νομό σε νομό: Όλα τα σενάρια και οι πιθανές ημερομηνίες

Κοτζιάς στο Ράδιο Κρήτη: Γιατί η Ελλάδα έχασε θαλάσσιο έδαφος - Κριτική για τα 12 μίλια