Πολιτικό Παρασκήνιο

Η «καλημέρα» του Πάνου Καμμένου στο Twitter

panos-kammenos.jpg

Bίντεο με την έπαρση της σημαίας στο φυλάκκιο του Γράμμου, στα ελληνο-αλβανικά σύνορα ανέβασε σήμερα το πρωί ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στο λογαριασμό του στο Twitter. Στην ανάρτηση έγραψε  απλώς τη λέξη «καλημέρα», αποφεύγοντας το όποιο άλλο ρητό σχόλιο. 

Σε μισή ώρα (10:30 πμ) ο κ. Καμμένος θα περάσει το κατώφλι του Μαξίμου προκειμένου να συζητήσει με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το μέλλον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. 
Στις 12:00 θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του προέδρου των ΑΝΕΛ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Στην Τήνο για ξεκούραση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν την αναχώρησή του αύριο το πρωί για την Αίγυπτο όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο Αλ Σίσι.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το Κάιρο ο κ. Μητσοτάκης ενώ θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’.

Πάντως κατά την παραμονή του στην Τήνο ο πρωθυπουργός κάνοντας μπάνιο σε γνωστή παραλία του νησιού συνομίλησε με πολλούς από τους λουόμενους που ήταν εκεί, ενώ δέχτηκε με χαρά να φωτογραφηθεί με δύο μικρά κοριτσάκια που του ζήτησαν να έχουν μια selfie φωτογραφία μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΕΦΚΑ: Η ξαφνική επίσκεψη του υπουργού και οι μισοί υπάλληλοι που έλειπαν

Παπανδρέου: Έχω δουλέψει ως εποχικός εργάτης στη Σουηδία για να πληρώσω τις σπουδές μου