Πολιτικό Παρασκήνιο

Η αγκαλιά του Σαμαρά στον Καλαφάτη και ο σύντομος διάλογός τους

καλαφάτης σαμαράς

Η απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία της τροπολογίας για το ποδόσφαιρο προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις. Σύμφωνα όμως, με τον "Μικροπολιτικό" στα "ΝΕΑ", προσερχόμενος το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε πάνω στον Σταύρο Καλαφάτη, τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, ο οποίος και είχε αναλάβει να επικοινωνήσει μαζί του για τις σχετικές διευκρινίσεις σχετικά με την απουσία του.

Όταν είδε τον Καλαφάτη, τον αγκάλιασε και τον κάλεσε στο γραφείο του: "Έλα μέσα Σταυράκο μου, για να μην λένε..." του είπε. Η συνάντησή τους δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Στέλιος Πέτσας κουρεύεται … σπίτι του

Πέτσας κουρεμα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τηρεί τα μέτρα ασφαλείας και μένει σπίτι, όπως προτρέπει και όλους τους πολίτες να κάνουν. 

Και επειδή τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά, ο κ. Πέτσας αφέθηκε στα χέρια της συζύγου του, η οποία και επιμελήθηκε το κούρεμά του εν μέσω καραντίνας.

Ο κ. Πέτσας ανέβασε το απαραίτητο story στον λογαριασμό του στο Instagram κι έγραψε:

«Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις, covid -19».

 το  story του κ.Πέτσα
το story του κ.Πέτσα

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Μαρτίου ο Στέλιος Πέτσας είχε ανακοινώσει ότι η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά ότι ο ίδιος έκανε τεστ και ήταν αρνητικό.