Πολιτικό Παρασκήνιο

Γκάφα με την... ανακήρυξη Μητσοτάκη σε επίτιμο δημότη

κυριάκος κρήτη

"Ουδέποτε υπήρξε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Οροπεδίου Λασιθίου για αναγόρευση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε επίτιμο δημότη", δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη, στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης... κάνοντας τους δημοσιογράφους να ψάχνουν το πρόγραμμα της επίσκεψης, για να δουν αν είχαν κάνει λάθος στη μετάδοση της είδησης.
Αποδείχθηκε ότι το λάθος το έκανε το Γραφείο Τύπου του κόμματος, καθώς στο επίσημο πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ υπήρξε σαφής αναφορά εδώ και μέρες, για την ανακήρυξη του κ. Μητσοτάκη σε επίτιμο δημότη, κατά την επίσκεψή του στο ορεινό δήμο, κάτι που όμως δεν θα γίνει...

Πολιτικό Παρασκήνιο

Άδωνις Γεωργιάδης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μπαίνει σε καραντίνα

άδωνις γεωργιάδης

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter, χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό αν και την ίδια μέρα το πρωί είχε υποβληθεί σε rapid test, μετά την εμφάνισή του στον ΑΝΤ1, και εντοπίστηκε να είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει πως είναι 49 ετών «και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος». Σημειώνει δε πως «αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου».

Η πλήρης ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

 

 

 

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Καιρός στην Κρήτη: "Ευεργετικό" βοριαδάκι και σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ