Πολιτικό Παρασκήνιο

Γεωργιάδης: Να ξεμπερδέψουμε με την «κόκκινη Χρυσή Αυγή»

άδωνις γεωργιάδης

Στην επίθεση κατά του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντώνη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ  τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είμαστε απολύτως αποφασισμένοι, όπως ξεμπερδέψαμε με τη Χρυσή Αυγή, έτσι να ξεμπερδέψουμε και με την “κόκκινη Χρυσή Αυγή”, γιατί όλοι αυτοί δεν είναι παρά εγκληματικές συμμορίες».

Όσον αφορά στο θέμα της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου ο ίδιος ανέφερε ότι «η κατάργηση του ασύλου μπορεί να λύσει το πρόβλημα αν κάποιος καλέσει την αστυνομία. Στην προκειμένη περίπτωση ουδείς κάλεσε την αστυνομία». Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης οι αρχές των πανεπιστημίων φοβούνται ότι αν καλέσουν την αστυνομία την επόμενη μέρα θα συμβούν χειρότερα.

Ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι έχει σκοπό να εισηγηθεί πολύ αυστηρούς νόμους, για τις ποινές που θα επιβάλλουν τα δικαστήρια, ώστε να μπαίνουν φυλακή χωρίς αναστολή.

«Η βία της άκρας αριστεράς έχει έρθει η ώρα να τελειώσει και θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη.»

Σχετικά με τις δηλώσεις της κυρίας Γκαρά, ο υπουργός είπε ότι: «τα όσα είπε η κα Γκαρά εκφράζουν μια παγιωμένη άποψη σε όλη τη μεταπολίτευση στην Ελλάδα ότι η βία που προέρχεται από την αριστερά είναι καλή βία. Αυτή η στρεβλή αντίληψη έχει έρθει η ώρα να τελειώσει».

Τέλος, είπε ότι όταν είδε τη φωτογραφία του Πρύτανη ντράπηκε και ως πολίτης και ως υπουργός.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κορωνοϊός: Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ που παραβίασε τα μέτρα

Νέα Δημοκρατία

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Μίλτο Χρυσομάλλη, για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για την πανδημία.

Η παράβαση του βουλευτή διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στις 3 Μαρτίου.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - κορωνοϊός: 16 ασθενείς στις εντατικές των νοσοκομείων

Ηράκλειο: Οδηγούσε... μεθυσμένος και συνελήφθη

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το ΦΕΚ με όλα τα νέα μέτρα

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Σε ισχύ τα νέα περιοριστικά μέτρα