Πολιτικό Παρασκήνιο

Έξαλλος ο Μπουτάρης με τη Νοτοπούλου για τα περί «πλάτης» στα οικονομικά

Μουταρης Νοτοπουλου.jpg

Τεταμένο φαίνεται ότι είναι το πολιτικό  Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο της πόλης,  Γιάννη Μπουτάρη και την υποψήφια διάδοχό του, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Πριν λίγες ημέρες ο κ.Μπουτάρης είχε ευχηθεί στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να εκλεγεί δήμαρχος και να συνεχίσει το έργο του, ωστόσο φαίνεται ότι οι πρόσφατες δηλώσεις της πρώην υφυπουργού «πείραξαν» τον κ. Μπουτάρη.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η κυρία Νοτοπούλου υποστήριξε ότι η παράταξή της βοήθησε να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του Δήμου, τονίζοντας ότι «η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη και με μας να βάζουμε πλάτη νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του δήμου Θεσσαλονίκης μετά την υπεξαίρεση των 17,8 εκατ. ευρώ από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο».

Η αντίδραση του κ. Μπουτάρη ήταν άμεση: «Οι μισοί υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της διοίκησής μας και οι άλλοι μισοί προσπαθούν να καπηλευτούν όσα έχουμε προγραμματίσει και υλοποιούνται με πολύ κόπο και προσπάθεια», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μπουτάρης, για να συμπληρώσει: «Τους συνιστώ να σταματήσουν να ετεροπροσδιορίζονται και να μας πουν τι προτείνουν οι ίδιοι για την πόλη, πέρα από αυτά που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα».

Πολιτικό Παρασκήνιο

Τσακαλώτος... αδειάζει Πολάκη για τα εμβόλια

τσακαλώτος πολάκης

Σε ξεκάθαρο άδειασμα των δηλώσεων του Παύλου Πολάκη για τους εμβολιασμούς προχώρησε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών παρεμβαίνοντας στην συζήτηση του κοινοβουλίου και τονίζοντας ότι τοποθετείται ως πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε «η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερ του εμβολιασμού. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν μπορεί το φάρμακο να αντικαταστήσει τον εμβολιασμό» για να προσθέσει σε άλλο σημείο «το δικό μας μήνυμα προς τους πολίτες είναι ξεκάθαρο: να μην έχετε φόβο για το εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι σημαντικός για εσάς, τις οικογένειές σας, τους φίλους σας και για την Ελλάδα».

Μάλιστα ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε από την ΝΔ να σταματήσει να χρεώνει τις δηλώσεις Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «και εμείς θα μπορούσαμε να τονίσουμε πράγματα που έχουν πει βουλευτές σας αλλά που δεν τα υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης».

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Λαγόψαρο 10 κιλών τρόμαξε τους λουόμενους - Προσοχή και στα αγγελόψαρα (Φωτό)

Ηράκλειο: Τα έργα ανάπλασης, το ανοικτό εμπορικό κέντρο και οι σκέψεις για την Καλοκαιρινού

Άνθρακας ο θησαυρός: Γυναίκα στην Αφρική δεν γέννησε ποτέ δεκάδυμα