Πολιτικό Παρασκήνιο

"Δεν δίνουν καλή εικόνα της Ελλάδας 100 άνθρωποι ντυμένοι Αρχαίοι Έλληνες και με φουστανέλες"

κυριτσης

Ελπιδοφόρες χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης τις δηλώσεις Ζάεφ μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός «με την έννοια ότι μετά από μια 15ετιας σκληρής ακροδεξιάς στην ΠΓΔΜ είδαμε και μια διάσταση εγκατάλειψης του αλυτρωτισμού. «Κάθε άγαλμα και το ξήλωμά του είναι μια διαδικασία ζύμωσης της κοινωνίας μιας χώρας. Αυτά τα πράγματα δεν είναι για πλάκα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Κληθείς να τοποθετηθεί για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή ο κ. Κυρίτσης αρχικά παρατήρησε ότι «όταν ο λαϊκός παράγων έρχεται στο προσκήνιο οφείλουμε να τον αφουγκραζόμαστε». «Από εκεί και πέρα η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με συλλαλητήρια, είναι πάντως μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν υπάρχει» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, «τέτοιου είδους αντιδράσεις που βγάζουν έναν εθνικό παλμό που έχει ένα στοιχείο γραφικό δεν δίνει καλή εικόνα της Ελλάδας με 100 ανθρώπους να είναι ντυμένοι αρχαίοι Έλληνες και με φουστανέλες».

Όσον αφορά τη στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο κ. Κυρίτσης εκτίμησε ότι δεν θα μπλοκάρουν τη λήψη μιας κυβερνητικής απόφασης προσθέτοντας ότι «άπαξ και φτάσει το θέμα στη Βουλή η κυβέρνηση βάζει το θέμα στις πολιτικές δυνάμεις».

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η γάτα της σε... κεντητό μαξιλαράκι στο προεδρικό μέγαρο

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η γάτα της σε... κεντητό μαξιλαράκι

Ένα μαξιλαράκι στο οποίο απεικονίζεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η γάτα της Καλυψώ έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε η κυρία Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Σημειώνεται πως ο φωτογραφικός φακός δεν εστίασε μόνο στην κυρία Σακελλαροπούλου και τον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε ένα κεντητό μαξιλαράκι που βρισκόταν στον καναπέ του γραφείου της.

Στο μαξιλαράκι απεικονίζεται το πρόσωπο της Προέδρου και μαζί και η αγαπημένη της γάτα Καλυψώ. Στο ίδιο κέντημα υπάρχει ακόμα ένα βάζο με λουλούδια, ίσως αυτό που βρίσκεται στο γραφείο της και ακόμα το δοχείο που βάζει τα μολύβια και τα στυλό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μαξιλαράκι είναι το δώρο που της έκαναν από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κικίλιας: Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την ανάπτυξη της κρουαζιέρας

Aντιγριπικά εμβόλια: Πάνω από 1,5 εκατομμύριο στα φαρμακεία από την 1η Οκτωβρίου

Συνάντηση ΑΔΜΗΕ - Περιφέρειας Κρήτης για την διασύνδεση Κρήτης-Αττικής

ESPA BANNER