Πολιτικό Παρασκήνιο

Το ''black'' χιούμορ της Νοτοπούλου: «Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη κορωνοϊομάνα»

Νοτοπουλου

Το κακό της χιούμορ επιστράτευσε – για ακόμη μία φορά – η Θεσσαλονικιά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σε αναρτήσεις της στο Instagram η υποψήφια δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ανέβασε φωτογραφίες με θέμα τον κοροναϊο στην συμπρωτεύουσα τροποποιώντας τραγούδια για την πόλη.

Οι αναρτήσεις της στο Instagram
Οι αναρτήσεις της στο Instagram

«Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη κορονοϊομάνα», «Αναζητώ, αναζητώ στη Σαλονίκη αντισώματα», «Άιντε κάντε όλοι στην μπάντα, βήχει και γουστάρει ο Σαλονικιός» έγραψε.

Οι αναρτήσεις της στο Instagram
Οι αναρτήσεις της στο Instagram

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο κρούσμα της χώρας σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, και είναι μια 38χρονη γυναίκα και ενώ η Θεσσαλονικιά βουλευτής αστειευόταν με το θέμα που έχει πανικοβάλει όλο τον πλανήτη, έχει στερήσει χιλιάδες ζωές και έχει θέσει σε κίνδυνο ακόμη περισσότερες, τα κρούσματα έγιναν 4.

Ο 10χρονος γιός της πρώτης ασθενούς και ακόμη μία 40χρονη και μια 36χρονη γυναίκα στην Αθήνα που είχαν ταξιδέψει κι αυτή στην Β.Ιταλία.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στο ξενοδοχείο καραντίνας η γυναίκα με τον κορωνοϊό

παραλία κορωνοϊός

Σε ένα από τα ξενοδοχεία καραντίνας στη Χερσόνησο βρίσκεται από σήμερα  η γυναίκα από τη Ρουμανία η οποία θεωρείται το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη, μετά και την έναρξη της τουριστικής σεζόν την 1η Ιουλίου.

Το ενθαρρυντικό είναι πως ο σύζυγος της τουρίστριας δεν έχει νοσήσει όπως έδειξε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Σε δηλώσεις του στο ekriti ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να εντοπιστούν κρούσματα στην πιο τουριστική περιοχή της χώρας, τον Δήμο Χερσονήσου, όπου φτάνουν καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες, ωστόσο βρίσκεται σε συνεννόηση με όλους τους συναρμόδιους φορείς, και η κατάσταση είναι απόλυτα ελεγχόμενη.

Ο κ. Σέγκος υπογράμμισε την ανάγκη εφαρμογής όλων των πρωτοκόλλων, αλλά και των προσωπικών κανόνων υγιεινής και προστασίας και δήλωσε αισιόδοξος ότι παρά τις δυσκολίες που επέφερε ο κορωνοϊός, η σεζόν θα κυλήσει ομαλά.