Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η «βρώμικη δουλειά» ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ
 clock 22:13 | 17/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Μετά την κυνική ομολογία Γεωργιάδη, ότι ορθά επιβραβεύτηκαν μέλη της Εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών με υπουργικές θέσεις, καθώς έκαναν μια «δύσκολη δουλειά», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε σήμερα ότι η παρουσία σε μια εξεταστική δεν αποτελεί κριτήριο υπουργοποίησης και εγκάλεσε την Αξιωματική Αντιπολίτευση για «αναπαραγωγή λαϊκισμού» και «κοπτοραπτική δηλώσεων». 

Το ένα κυβερνητικό στέλεχος το παραδέχεται πανηγυρικά, το άλλο πάει να το καλύψει, αλλά  η αλήθεια παραμένει. 

Αφορά και στα μέλη της Εξεταστικής και στα κυβερνητικά στελέχη που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση "μπαζώματος" της αλήθειας για τα Τέμπη.

Η «βρώμικη δουλειά» ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν προτίθεται να αλλάξει μεθόδους, προσανατολισμό και στόχους.  

Όσο για τον «λαϊκισμό», θυμίζουμε ότι είναι πολιτικός όρος και όχι μια «καραμέλα» στη διάθεση της κυβέρνησης, με την προσδοκία ότι θα της δώσει μια εύκολη διέξοδο όποτε αυτή ζορίζεται. 

Πολύ περισσότερο που η ίδια τον  έχει αναγάγει σε επίσημο λόγο της. 

Η κυβέρνηση επιμένει στην αντιστροφή της πραγματικότητας, συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και με περίσσευμα αλαζονείας, παρά το αποτέλεσμα των εκλογών, πορεύεται σε έναν βαθιά αντικοινωνικό δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενημέρωση για την αξιοποίηση των εκτάσεων του Αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», ζητά ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Ινστιτούτο Τσίπρα: Ξεκινά σήμερα την λειτουργία του - Παρών ο Κασσελάκης στην πρώτη ημέρα διάσκεψης

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis