Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σοφιανός: Πρόλαβαν να ψηφίσουν μνημονιακούς νόμους, άλλα όχι τα αντιπυρικά
af3ba8499d96a1eaee8dfc0d0249f76b.jpg
 clock 23:55 | 16/08/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Η κυβέρνηση δεν πρόλαβε να πάρει αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά μέτρα, πρόλαβε όμως να ψηφίσει και να εφαρμόσει 500 και πλέον μνημονιακούς νόμους, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Αυγούστου, ερωτηθείς για την «επικοινωνιακή διαχείριση» της τραγωδίας από την κυβέρνηση. 

Χρειάζεται επαγρύπνηση και οργάνωση για τη διεκδίκηση της 100% αποζημίωσης των πληγέντων, τόνισε, και χαρακτήρισε κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους πυρόπληκτους, που προβλέπουν την 6μηνη παράταση της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι που κάηκε!

Όσον αφορά την υπόθεση της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, επισήμανε ότι είναι μια θετική εξέλιξη, που όμως δεν έχει καμία σχέση με τα μεγάλα λόγια των συγκυβερνητών Τσίπρα - Καμμένου, καθώς η τουρκική επιθετικότητα παραμένει και οι ΝΑΤΟϊκοί σύμμαχοι αντιμετωπίζουν την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας από την Τουρκία ως διμερές πρόβλημα.  

Ο κόσμος δεν πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του για τη ζωή του και το ΚΚΕ παλεύει σε αυτή την κατεύθυνση, καλώντας σε πάλη και οργάνωση του αγώνα, κατέληξε ο Νίκος Σοφιανός. 
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis