Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να μην ισχύσει η συμφωνία των Πρεσπών

mitsotakis.jpg
 clock 23:35 | 30/09/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο για τις διαφορετικές εκτιμήσεις και σχόλια από την πλευρά του προέδρου των ΑΝΕΛ και του υπουργείου Εξωτερικών για το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ αντέδρασε η ΝΔ.
«Η εντελώς διαφορετική υποδοχή που επιφύλαξαν στο αποτέλεσμα του Σκοπιανού δημοψηφίσματος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει δυστυχώς ότι η χώρα κυβερνάται από μια κυνική σύμπραξη ανθρώπων που αδιαφορούν για το εθνικό συμφέρον προτάσσοντας την παραμονή τους για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες της εξουσίας» αναφέρει η Πειραιώς.
Αφού υπενθυμίζει ότι η Νέα Δημοκρατία «από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια για την Ελλάδα» και για τον λόγο αυτό κατέθεσε τον Ιούνιο πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση» η αξιωματική αντιπολίτευση καταλήγει: «Η Νέα Δημοκρατία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην ισχύσει η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών».

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis