Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για δολοφονία Παύλου Μπακογιάννη: Οι αδίστακτοι τρομοκράτες δεν κατάφεραν να σβήσουν τις ιδέες του

Νέα Δημοκρατία - Γραφεία
 clock 21:30 | 26/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

«Συμπληρώνονται σήμερα 35 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Οι αδίστακτοι τρομοκράτες μπορεί να του έκοψαν το νήμα της ζωής, όμως δεν κατάφεραν να σβήσουν τις ιδέες του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Αγωνίστηκε για την εθνική συμφιλίωση και δίδαξε με τον λόγο και το έργο του πως η Δημοκρατία δεν συμβιβάζεται με τα άκρα και τις ακρότητες».

ΝΔ: Όσα χρόνια και αν περάσουν, τα ιδανικά του θα εξακολουθούν να μας εμπνέουν

«Μας έδειξε ότι τα δημοκρατικά ιδεώδη και η μετριοπάθεια ενώνουν τους πολίτες και τους οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον ενότητας και προόδου. Όσα χρόνια και αν περάσουν, τα ιδανικά του θα εξακολουθούν να μας εμπνέουν και να αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τις γενιές που έρχονται. 35 χρόνια μετά, ο Παύλος Μπακογιάννης ζει στη μνήμη και στις καρδιές μας», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γλυφάδα -Ξυλοδαρμός 14χρονης: Στο στόχαστρο 18χρονος ως υποκινητής της επίθεσης

Ηλεκτρικό ρεύμα: Από τέλη Οκτωβρίου τα πορτοκαλί τιμολόγια για χαμηλότερες τιμές

Το ekriti.gr στο υπερσύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης και συντήρησης αεροσκαφών της Aegean - Εντυπωσιακές εικόνες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis