Πολιτική

Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκαλεί ο Τσίπρας στον απόηχο της κόντρας Κοτζιά - Καμμένου

ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Φυγή προς τα μπρος επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου στον απόηχο της σφοδρής πολιτικής σύγκρουσης και της ενδοκυβερνητικής εσωστρέφειας από την κόντρα Καμμένου-Κοτζιά και ο Αλέξης Τσίπρας συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Κατά πληροφορίες ο Πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στους βουλευτές την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, οπότε και αναμένεται να ανοίξει διάπλατα την «ατζέντα». 

Η πρόταση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τα εθνικά ζητήματα με αιχμή το Μακεδονικό, οι εξελίξεις στην οικονομία αλλά και τα μηνύματα Τσίπρα προς τον κυβερνητικό εταίρο αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Το λόγο θα πάρουν και οι βουλευτές, ενώ στο τέλος της συνεδρίασης θα οριστούν και οι νέοι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι με τις πληροφορίες να θέλουν τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να είναι ένας εξ’ αυτών.

Πολιτική

ΚΚΕ: Εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάρρευση του συστήματος υγείας

κκε περισσος.jpg

«Οι καταγγελίες και η κραυγή αγωνίας που εκπέμπουν σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία, νοσοκομειακοί γιατροί, διευθυντές κλινικών δημόσιων νοσοκομείων, έχουν πάρει πλέον την μορφή χιονοστιβάδας και μαρτυρούν την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας και τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Ως εδώ!

Τί άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε η κυβέρνηση να επιτάξει εδώ και τώρα τον ιδιωτικό τομέα υγείας για να προστεθούν κλίνες και προσωπικό στο δημόσιο σύστημα υγείας;

Τί άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε να προσλάβει άμεσα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο δημόσιο σύστημα υγείας;» αναφέρει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του «σχετικά με τις καταγγελίες για την κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας και τις ευθύνες της κυβέρνησης».

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υγεία και τη ζωή του λαού! Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα προς όλο το λαό εδώ και τώρα να δυναμώσει την πάλη για την υπεράσπιση της ζωής του» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός - Μητσοτάκης: Να χτίσουμε τείχος ανοσίας

Χρυσοχοΐδης -Κορωνοϊός: «Πιστεύω ότι σε δυο εβδομάδες θα μπορέσουμε σταδιακά να ανοίξουμε»

Κορωνοϊός -Τσίπρας από Θριάσιο: Δραματική η κατάσταση - Δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες