Πολιτικό Παρασκήνιο

Καρανικόλας (ΚΙΝΑΛ): «Ναι» σε πιθανή υποψηφιότητα Δαμανάκη

καρανικόλας ΚΙΝΑΛ

Το ΚΙΝΑΛ είναι θετικό στο ενδεχόμενο να προταθεί από τον πρωθυπουργό η Μαρία Δαμανάκη για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας.

Μιλώντας στον Alpha 98,9 ο ίδιος σημείωσε ότι το κόμμα του δεν είναι αρνητικό σε πιθανή υποψηφιότητα της Μαρίας Δαμανάκη.

«Είναι ένας στέλεχος από την κεντροαριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θετικός, παρά το ότι ήταν πρώην αρχηγός του Συνασπισμού. Εμείς είμαστε θετικοί να την υποστηρίξουμε» σημείωσε.

Ο κ. Καρανικόλας επανέλαβε την πρόταση Γεννηματά, ότι και οι τρεις προηγούμενοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ (Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος) θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Σακελλαροπούλου: Στο ταμείο για τον κορωνοϊό ο μισός μισθός της

σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε για τους επόμενους δύο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό.