Πολιτική

Επισκέψεις ΝΔ σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης

periodeies4.jpg

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δράση της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο» που έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολίτικων αποφάσεων.

periodeies3.jpg

periodeies3.jpg, by gpapadakis

Στο πλαίσιο του σχεδίου που έχει συγκροτηθεί, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν προγραμματιστεί για όλο το επόμενο διάστημα οργανωμένες επισκέψεις κλιμακίων του Κόμματος σε δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης και κυρίως οργανώσεις που υποστηρίζονται από μη κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς, όπως η Εκκλησία, φιλανθρωπικά σωματεία, Μ.Κ.Ο. κ.α., σε όλους τους Νομούς της Επικράτειας, αποτελούμενα από Βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείς και στελέχη του κόμματος.

Μέχρι το τέλος αυτής -της πρώτης- εβδομάδας που λαμβάνει χώρα η δράση «Κανένας στο περιθώριο» κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να έχουν επισκεφθεί περισσότερες από 100 δομές. 

periodeies2.jpg

periodeies2.jpg, by gpapadakis

Σήμερα, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης επισκέφθηκε συνοδεύομενος από τους Γραμματείς Κοινωνικών Δικτύων κ. Γ. Σταμάτη, Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος Κα  Ζ. Ράπτη, Γυναικείων Θεμάτων Κα Μ. Συρεγγέλα και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, το Κέντρο Εκπαιδεύσεως & Αποκαταστάσεως Τυφλών στην Καλλιθέα και στη συνέχεια το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», ο οποίος δήλωσε:

«Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη είναι βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας της ΝΔ. 
Εγκαινιάσαμε πρόσφατα τη δράση της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο» υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία αποτελεί ένα μεγάλο εγχείρημα δεδομένου ότι οι μη κρατικές – εθελοντικές δομές κοινωνικής αλληλεγγύης ανέρχονται πανελλαδικά περίπου στις 2.500 και σκοπεύουμε να τις επισκεφθούμε όλες, σε όλη την επικράτεια.»

periodeies.jpg

periodeies.jpg, by gpapadakis

Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται επισκέψεις στο Ορφανοτροφείο "ΣΩΤΗΡ" στο Αργοστόλι, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στη Λέσβο, στο Σύλλογο Πολυτέκνων Χίου, στο "Άσυλο Ανιάτων" στα Ιωάννινα, στο  Σύλλογο Παιδιών "Κιβωτός του Κόσμου" στη Χίο, στη Θεραπευτική Κοινότητα «Ιθάκη» στη Θεσσαλονίκη, στην  Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων "Αρσις" στη Θεσσαλονίκη, στο Ίδρυμα "Αγ Παντελεήμων" στη Θεσσαλονίκη κ.α..

Πολιτική

Κορωνοϊός - Γεωργιάδης: 22 ή 29 Μαρτίου άνοιγμα λιανεμπορίου με sms

άδωνις γεωργιάδης

Στις 22 ή το αργότερο 29 του μήνα θα ανοίξει πλήρως το λιανικό εμπόριο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά.

Ο υπουργός τόνισε, ωστόσο, ότι δεν θα έχουμε την μέθοδο click away, αλλά μόνο το sms που θα επιτρέπει έως τρεις ώρες την παρουσία των καταναλωτών στα καταστήματα και τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα που ισχύουν.

Παράλληλα, στα μέσα Απριλίου θεωρείται πιθανή ημερομηνία για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους.

Όπως είπε όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των εμβολιασμών.

Ειδήσεις σήμερα 

Εξαδάκτυλος - κορωνοϊός: Το εμπόριο είναι το επόμενο βήμα

Κρήτη - κορωνοϊός: Τριψήφιος και σήμερα ο αριθμός ασθενών στα νοσοκομεία

Ποιες επιχειρήσεις θα ενισχυθούν εκτάκτως με 3.000 ευρώ (βίντεο)