Πολιτική

Δίνει συνέχεια στην κόντρα ο Κωνσταντινόπουλος: Διπλοθεσίτης ο Κώστας Μάρκου

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.png

Συνέχεια στον καβγά τους και εκτός Βουλής δίνουν τόσο ο Κώστας Μάρκου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μέσω Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεταξύ τους διαπληκτισμός και η χυδαία χειρονομία του κ. Μάρκου είχε ως αποτέλεσμα να του ζητήσει ο προεδρεύων τη συνεδρίαση, Θανάσης Μπούρας, να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook, απαντώντας στον κ. Μάρκου σε δική του ανάρτηση, τον καταγγέλλει ως διπλοθεσίτη. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «απλά προς ενημέρωσή σας η ΝΔ έχει διατηρήσει τον κ. Μάρκου πρόεδρο στο Κεντρικό Συμβούλιο του υπουργείο Υγείας! Διπλοθεσίτης... Μπράβο! ΥΓ. Βάζω την ανάρτηση του κ. Μάρκου ώστε να γνωρίζετε και την άλλη απόψη».

Ο κ. Μάρκου, από την πλευρά του, προσπαθώντας να εξηγήσει τη σημερινή απρεπή συμπεριφορά του εντός της Βουλής και τη χυδαία χειρονομία του, είπε ότι τον κατηγόρησε ως διαπλεκόμενο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και εκείνος απάντησε ότι «μιλάς εσύ που είσαι ανοικτός», εννοώντας τις πολιτικές του θέσεις και την πλήρη ταύτισή τους με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Πολιτική

Γερουλάνος - ΚΙΝΑΛ: Θα είμαι εκεί για να παλέψω - Τί είπε για τον Γιώργο Παπανδρέου

γερουλανος παυλος.jpg

Για την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

Ο κ. Γερουλάνος επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει υποψήφιος ακόμα και αν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα. “Θεωρώ ότι κανείς δεν χρειάζεται να φοβάται υποψηφιότητες σε μια προεκλογική διαδικασία. Θα ακουστούν περισσότερες ιδέες, θα συζητηθούν, θα ανταλλάξουμε και μεταξύ μας ιδέες” τόνισε.

“Θα είμαι εκεί για να παλέψω να γίνει μια διαδικασία εποικοδομητική και μια διαδικασία που στο τέλος θα φέρει μια καινούργια πρόταση στα πράγματα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΙΝΑΛ - Ανδρέας Λοβέρδος: Περιοδεία στην Κρήτη

Πλεύρης: Έχω μετανιώσει για θέσεις που έχω εκφράσει στο παρελθόν

ESPA BANNER