Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης είναι ο εντολοδόχος των παράλογων απαιτήσεων του ΔΝΤ

ΑΝΕΛ
 clock 20:27 | 22/01/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

«Ο ελληνικός λαός βλέπει τον ειλικρινή και έντιμο αγώνα που δίνει η κυβέρνηση των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ για να απαγκιστρώσουμε την Ελλάδα από τα μνημόνια που μας παρέδωσαν. Οι Έλληνες πολίτες ξέρουν πολύ καλά ποιοι ήταν οι καλύτεροι πελάτες των δανειστών: οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και ο κ. Μητσοτάκης. Και γνωρίζουν εξίσου καλά ότι ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ο εντολοδόχος και ο καλύτερος υπηρέτης των παράλογων, νεοφιλελεύθερης κοπής, απαιτήσεων του ΔΝΤ».
 
Αυτό αναφέρει αρχικά η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε ανακοίνωσή της, «με αφορμή τις μεγαλοστομίες» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το Ναύπλιο.

«Το μόνο σχέδιο που έχει στη διάθεσή του ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. και προτίθεται να υλοποιήσει, είναι αυτό του ΔΝΤ: απολύσεις, επιπλέον περικοπές μισθών και συντάξεων, εργασιακή ανασφάλεια για τη συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων και πάλι απολύσεις», προσθέτει στην δήλωσή της η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Και καταλήγει η ίδια τονίζοντας: «Με άλλα λόγια, το περίφημο "σχέδιο" για το οποίο μιλά συνεχώς με μεγάλη αυταρέσκεια ο κ. Μητσοτάκης προβλέπει επιστροφή σε έναν εργασιακό και οικονομικό Μεσαίωνα. Και γι' αυτό, πολύ δύσκολα ο ελληνικός λαός θα του δώσει εντολή να κυβερνήσει».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis