Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναφορά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τον Γ. Λογιάδη

 clock 17:20 | 30/04/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων  με αποδέκτες τους Υπουργούς  Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Χρήστο Σταϊκούρα, Άδωνι Γεωργιάδη, και Γιάννη Βρούτση αντίστοιχα, κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης.

Ως αναφορά κατατέθηκε επιστολή των  Ομοσπονδιών  Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων, Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου. 

Η επιστολή των Ο.Ε.Β.Ε. Κρήτης, αναδεικνύει την ανάγκη λήψης επιπρόσθετων  μέτρων στήριξης, για την βιωσιμότητα του κλάδου των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis