Πολιτική

Αμανατίδης: «Ο κίνδυνος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη είναι υπαρκτός, δεν είναι σκιάχτρο»

αμανατίδης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε όλη την κοινωνία και δείχνει τον δρόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθήσει η Ευρώπη μέσα από μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Άλλη διάσταση» της ΕΡΤ1.

«Ο κίνδυνος της ακροδεξιάς είναι υπαρκτός στην Ευρώπη, δεν είναι σκιάχτρο και χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα ισχυρό προοδευτικό μέτωπο» επεσήμανε στη συνέχεια σχετικά με το διακύβευμα των επικείμενων ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι «δυστυχώς η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δείχνει να στρέφεται στην αντίθετη κατεύθυνση».

«Υπάρχει ευρωσκεπτικισμός, πολύς κόσμος νιώθει απομονωμένος κι αποξενωμένος από το λεγόμενο διευθυντήριο των Βρυξελλών και πρέπει να υπάρξουν πολιτικές που θα ικανοποιούν τις κοινωνικές ανάγκες και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην ακροδεξιά ξενοφοβική ρητορική και τον νεοφιλελευθερισμό» υποστήριξε.

«Δεν μπόρεσε το ΚΙΝΑΛ να υπερβεί τον κακό του εαυτό και να ψηφίσει την απλή αναλογική κι αυτό ήταν ένα στρατηγικό λάθος» συμπέρανε.

Πολιτική

Στα Ιωάννινα την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα περιοδεύει την Παρασκευή 18 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, στις 09:30 θα επισκεφθεί το χωριό Χρυσοβίτσα, όπου θα συναντηθεί με νέους, καλλιεργητές πατάτας στην περιοχή.

Στις 11:00 θα επισκεφθεί το κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας που έχει δημιουργήσει στα Ιωάννινα η γερμανική εταιρεία λογισμικού και κορυφαίος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης διασύνδεσης Team Viewer. Στις 12 θα επισκεφτεί το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο και στις 12:30 την Περιφέρεια Ηπείρου.

Στις 2 θα αναχωρήσει από τα Ιωάννινα.

 

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς - κορωνοϊός: Νέα χαλάρωση των μέτρων και άνοιγμα δραστηριοτήτων (βίντεο)

Εκκλησία της Κρήτης: Αγωνία για τα προβλήματα από την περιπέτεια υγείας του Αρχιεπισκόπου