Περίεργα - Παράξενα

Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικών σε ζευγάρι που επιχείρησε να αυτοκτονήσει (βίντεο)

ξυλοδαρμός Ινδία

Άγριο περιστατικό σε φάρμα της Ινδίας, στην περιοχή Πραντές. 

Ένας άνδρας και η σύζυγός του ήπιαν φυτοφάρμακο, θέλοντας να βάλουν τέλος στη ζωή τους, επειδή καταστράφηκε η σοδειά τους. 

Άμεσα, γείτονες του ζευγαριού κάλεσαν την αστυνομία και σε λίγη ώρα ήταν στο σημείο. 

Ωστόσο, όταν επιχείρησαν να πάρουν το ζευγάρι και να το πάνε στο νοσοκομείο, εκείνο αρνήθηκε, καθώς ήταν αποφασισμένο να πεθάνει. O άνδρας και η γυναίκα αγκαλιάστηκαν, λοιπόν και δεν το κουνούσαν. Τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν βάναυσα το ανδρόγυνο με μεγάλα ξύλινα ραβδιά, προκειμένου να αφήσει ο ένας τον άλλον.

Το ανατριχιαστικό είναι πως ενώ τα χτυπήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, το ζευγάρι παρέμενε σφιχταγκαλιασμένο. 

Τελικά ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του (μπορεί από το φυτοφάρμακο, μπορεί και από τα χτυπήματα) και μόνο έτσι κατάφεραν να τους χωρίσουν και να τους πάνε στο νοσοκομείο.

Περίεργα - Παράξενα

Απίστευτο: Μητέρα πούλησε το νεογέννητο μωρό της για γλυκά και ρούχα

μωρό βρέφος νεογέννητο

Μια μητέρα βρίσκεται υπό ποινική έρευνα στη Ρωσία φερόμενη ότι πούλησε το νεογέννητο μωρό της στη μαύρη αγορά έναντι 250 £, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η γυναίκα, 30 ετών, με την ονομασία Chechena, έχει τρία παιδιά σχολικής ηλικίας και σύμφωνα με πληροφορίες χρειαζόταν τα χρήματα «για να αγοράσει γλυκά και ρούχα για τα παιδιά».

Η καθαρίστρια τέθηκε υπό κράτηση αφού αξιωματούχοι παιδικής φροντίδας, που ήξεραν ότι ήταν έγκυος, υποψιάστηκαν για το πού βρίσκεται το μωρό της.

Είπε στους αξιωματικούς ότι συναντήθηκε με τους αγοραστές – ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά – μέσω γνωστών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στη συνέχεια, η Chechena φέρεται να χρησιμοποίησε το διαβατήριο της γυναίκας αγοράστριας αργότερα για να εισέλθει στο νοσοκομείο μητρότητας τον Απρίλιο.

Μετά τη γέννηση του μωρού στο Κρασνογιάρσκ, η μαία λέγεται ότι παρέδωσε το παιδί στον άντρα της γυναίκας, πιστεύοντας ότι ο άντρας ήταν σύζυγος της Chechena.

Δηλώσεις

«Όταν γέννησα έναν γιο, εμφανίστηκαν τα μητρικά μου ένστικτα», είπε η Chechena.

«Πριν φύγουμε από το νοσοκομείο, τον θήλασα η ίδια». Παρά τις δεύτερες σκέψεις της, είπε ότι συμφώνησε να προχωρήσει και να πουλήσει το μωρό.

«Πήραν αμέσως το παιδί με ταξί», είπε. «Αργότερα τους τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν απάντησαν. «Τότε με έβαλαν στη μαύρη λίστα.»

Αργότερα τράβηξε τα συμφωνημένα 250 £ (25.000 ρούβλια) που μεταφέρθηκαν στην κάρτα της, είπε.

«Το καλοκαίρι μου μετέφεραν τα χρήματα στην τραπεζική μου κάρτα, σαν ένα εφάπαξ ποσό», είπε. «Το χρησιμοποίησα για να αγοράσω γλυκά και ρούχα για τα παιδιά.

«Αν μου είχαν επιστρέψει το παιδί, τον τέταρτο γιο μου, θα τον έπαιρνα». Οι αγοραστές βρέθηκαν και βρίσκονται τώρα σε κράτηση.

Αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης και οι τρεις

Το αγοράκι είναι στη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών. Η Chechena βρίσκεται υπό κατ ‘οίκον περιορισμό, ώστε να μπορεί να φροντίσει τους τρεις μεγαλύτερους γιους της.

Η γυναίκα και το ζευγάρι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών εάν καταδικαστούν βάσει της Ρωσίας για την εμπορία παιδιών.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντάρια Γκρίμπκοβα είπε: «Παραδέχθηκε ειλικρινά ότι παρέδωσε το μωρό για χρήματα σε ένα άτεκνο ζευγάρι που είχε γνωρίσει πριν από λίγο».

Ομολόγησε επίσης ότι χρησιμοποίησε το διαβατήριο της αγοράστριας στο νοσοκομείο μητρότητας, δήλωσε η Γκρόμπκοβα, σύμφωνα με το mirror.co.uk.