Περίεργα - Παράξενα

Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικών σε ζευγάρι που επιχείρησε να αυτοκτονήσει (βίντεο)

ξυλοδαρμός Ινδία

Άγριο περιστατικό σε φάρμα της Ινδίας, στην περιοχή Πραντές. 

Ένας άνδρας και η σύζυγός του ήπιαν φυτοφάρμακο, θέλοντας να βάλουν τέλος στη ζωή τους, επειδή καταστράφηκε η σοδειά τους. 

Άμεσα, γείτονες του ζευγαριού κάλεσαν την αστυνομία και σε λίγη ώρα ήταν στο σημείο. 

Ωστόσο, όταν επιχείρησαν να πάρουν το ζευγάρι και να το πάνε στο νοσοκομείο, εκείνο αρνήθηκε, καθώς ήταν αποφασισμένο να πεθάνει. O άνδρας και η γυναίκα αγκαλιάστηκαν, λοιπόν και δεν το κουνούσαν. Τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν βάναυσα το ανδρόγυνο με μεγάλα ξύλινα ραβδιά, προκειμένου να αφήσει ο ένας τον άλλον.

Το ανατριχιαστικό είναι πως ενώ τα χτυπήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, το ζευγάρι παρέμενε σφιχταγκαλιασμένο. 

Τελικά ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του (μπορεί από το φυτοφάρμακο, μπορεί και από τα χτυπήματα) και μόνο έτσι κατάφεραν να τους χωρίσουν και να τους πάνε στο νοσοκομείο.

Gossip - LifeStyle

Χρανιώτης: «Είχα φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία»

Χρανιώτης

Ο Γιώργος Χρανιώτης στην εκπομπή, «Απλές Κουβέντες» άνοιξε την καρδιά του και μας σοκάρει με τη δήλωσή του πως έφτασε πολύ κοντά στην αυτοκτονία.

«Δεν θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν θέλω να πω τον τρόπο αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, δεκαπέντε χρόνια πριν, με έναν τρόπο έτσι πολύ περίεργο. Δεν έγινε κάτι τέτοιο γιατί θα το είχα… μετανιώσει», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά μια φορά βρέθηκα πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος ήταν ερωτική απογοήτευση, αλλά όχι ακριβώς απογοήτευση, αλλά η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που αισθανόμουν ότι ερχότανε και ήρθε μετά. Την επόμενη μέρα κατάλαβα τι πήγα να κάνω γιατί την επόμενη μέρα συνήλθα».

ESPA BANNER