Παραπολιτικά

Βουλευτές της ΝΔ σε αμαξίδια για καλό σκοπό

nd4.jpg

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία, η ΝΔ αφιερώνει την εβδομάδα που διανύουμε σε δράσεις και συλλόγους ατόμων με αναπηρία. Στο πλαίσιο της δράσης, το βράδυ της Τέταρτης πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ανάμεσα σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος και την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΤΛΑΣ, του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών.

nd2.jpg

nd2.jpg, by renas

 

nd3.jpg

nd3.jpg, by renas

 

nd5.jpg

nd5.jpg, by renas

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ξεναγήσει παιδιά από ιδρύματα που φροντίζουν άτομα με αναπηρία, στην Βουλή.

nd6.jpg

nd6.jpg, by renas

Επικεφαλής της ομάδας της ΝΔ ήταν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης. Στην ομάδα συμμετείχαν, επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής, Βασίλης Κικίλιας και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος. Την ομάδα συμπλήρωναν ο Γιώργος Σταμάτης, Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου και άλλα στελέχη.

Σε tweet του ο Γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης που συνόδευε με σχετικές φωτογραφίες ανέφερε «με ευαισθησία και ευθύνη ενσκήπτουμε πάνω από τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των συνανθρώπων μας με αναπηρία», ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος Β. Κικίλιας σχολίασε στο twitter «Πραγματικοί αγωνιστές, μεγάλοι νικητές».
 
 

ESPA BANNER