Η Αννίτα Πάνια βρέθηκε στην εκπομπή Γηροκομείο και μοιράστηκε μια χιουμοριστική ιστορία για τον γιο της, Ανδρέα Καρβέλα.
Όπως είπε, την κάλεσαν από το σχολείο του παιδιού της, επειδή υπήρχε «θέμα» με κάποιους ιδιαίτερα προκλητικούς στίχους που είχε γράψει σε τραγούδια του στο YouTube.
«Απλά στο σχολείο, επειδή είχε γράψει κάποια… hits, εκ των οποίων το ένα λεγόταν “Μαθηματικά, σας γ…άνε πάντε γύφτοι”, το άλλο λεγόταν “Κολυμπάω και γ…άω” και το άλλο “Τα α…ίδια μου κουνιούνται και δεν συνεννοούνται” και διάφορα άλλα… με καλέσαν στο σχολείο να μου πουν ότι υπάρχει ένα θέμα με το παιδί», περιέγραψε η Αννίτα Πάνια.
«Λέω “τι θέμα υπάρχει;”. Λέω “είναι καλός μαθητής;”. Μου λένε “ναι”. “Δημιουργεί θέματα στο σχολείο;”. Μου λένε “όχι, το αντίθετο είναι ευγενέστατο παιδί”. Είναι όμως, λένε, κάποια τραγούδια που έχουν κάτι στίχους… τους λέω “εννοείτε το «Μαθηματικά, σας γ…άνε πέντε γύφτοι;»”. Μου λένε “ναι”».
«Μήπως να γράψεις για την Άννα τώρα, Αντρέα;», ρώτησε χαριτολογώντας η Αννίτα Πάνια τον γιο της
Διαβάστε επίσης
Mπάρκα: Λόγω εγκυμοσύνης έχει λιγούρες και τρώει.... αντικριστό