Παραπολιτικά

Στη Φορτέτσα διψούν και στους Βώρους το ... πετούν

διαρροή

Μπορεί σε προάστια του Ηρακλείου όπως η Φορτέτσα και άλλες περιοχές να λένε το νερό - νεράκι μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο στην ενδοχώρα φαίνεται πως έχουν λύσει τα προβλήματα υδροδότησης αφήνοντας μάλιστα τεράστιες ποσότητες νερού να χάνονται!

Ο λόγος για τους Βώρους Ηρακλείου, όπου σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη μας, από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα έχουν χαθεί χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού εξαιτίας μιας βλάβης που έχει σημειωθεί στο δίκτυο.

Μάλιστα σημειώνει πως, παρά το ότι το πρόβλημα είναι γνωστό στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φαιστού, το νερό εξακολουθεί να χάνεται.

Δύο λύσεις υπάρχουν... Ή να τρέξουν από τη Φορτέτσα και να εκμεταλλευτούν την βλάβη, ή να φροντίσουν από τον Δήμο να την αποκαταστήσουν άμεσα για να μην χάνεται το πολύτιμο αυτό αγαθό!

Κρήτη

Ηράκλειο

ΔΕΥΑΗ: Βλάβη σε αγωγό προκαλεί προβλήματα υδροδότησης σε περιοχή

έργα ΔΕΥΑΗ

Η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει ότι λόγω βλάβης που έχει παρουσιαστεί στον αγωγό διανομής στην περιοχή των Αθανάτων αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στην υδροδότηση της ευρύτερης περιοχής από σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου έως και αύριο, Τρίτη 18.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή του νερού καθημερινά στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: Ο καθηγητής Βγόντζας για την έξαρση των αυτοκτονιών στο νησί

Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων: Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο

ΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδων με υγρά για φακούς επαφής