Παραπολιτικά

"Ο Τσίπρας μίλησε νωρίς για να μην πέσει πάνω στο... Survivor!"

survivor.jpg

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην απόφαση του πρωθυπουργού να μιλήσει στη Βουλή αμέσως μόλις κατέβηκε από το βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και τούτο διότι με βάση το πρόγραμμα των ομιλιών των αρχηγών ήταν η σειρά της Φώφης Γεννηματά (η οποία έλαβε τον λόγο και διαμαρτυρήθηκε). Ο βουλευτής με ένα καυστικό τουίτ συνέδεσε την απόφαση του κ. Τσίπρα με την μετάδοση του Survivor που ως γνωστόν «σαρώνει» στην τηλεθέαση.

Έγραψε συγκεκριμένα:

Είναι απλά ντροπή, δεν έδωσαν το λόγο στην κα Γεννηματά γιατι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να αναμετρηθεί με το Survivor! Ντροπή και μόνο ντροπή!

Πολιτικό Παρασκήνιο

Tασούλας: Καμία ανησυχία για τη στατικότητα του κτηρίου της Βουλής

τασούλας

«Κανένα θέμα, ούτε οποιοσδήποτε συναγερμός υπάρχει σχετικά με τη στατικότητα του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

«Κάθε καλοπροαίρετη επισήμανση, ειδικά όταν αυτή προέρχεται από διακριμένους καθηγητές, είναι καλοδεχούμενη» σημείωσε, ενημερώνοντας του κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Όπως είπε, το κτήριο παρακολουθείται συνεχώς από τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας της Βουλής.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «κάθε έργο εκσυγχρονισμού που έχει γίνει στη Βουλή των Ελλήνων έχει βελτιώσει και ενισχύσει τη στατικότητα του κτηρίου» και εξήγησε ότι στην κατασκευή του υπόγειου γκαράζ της Βουλής δεν υπήρξαν μπαζώματα (επιχωματώσεις), αλλά τοποθετήθηκαν πάσσαλοι υποστήριξης που ενδυνάμωσαν τη στατικότητα του κτηρίου. Επίσης, και στα έργα του θόλου του Κοινοβουλίου που έγιναν το 2018 ελήφθησαν όλα τα τεχνικά δεδομένα και αυτά έγιναν με τις πιο σύγχρονες τεχνικές που έχουν θωρακίσει το ιστορικό κτήριο.

Η παρακολούθηση του κτηρίου της Βουλής από μηχανικούς και την τεχνική υπηρεσία της είναι συνεχείς, ακόμα και οι επιφανειακές ρωγμές που υπήρξαν σε εσωτερικούς τοίχους του ισογείου και σε ένα γραφείο του δευτέρου ορόφου κατά τον σεισμό του Ιουνίου του 2019, αυτές επιτηρούνται συνεχώς και δεν έχει παρατηρηθεί καμία μεταβολή τους, είπε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου.

πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου: Τι αναφέρει η κοινή διακήρυξη των τριών ηγετών

Πατέλης: Αναίρεση της απόφασης αποφυλάκισής του μελετά ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

ΚΙΝ.ΑΛ: Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου

ESPA BANNER