Παραπολιτικά

"Αν η χώρα καταστραφεί κάποιοι θα πάνε φυλακή"

φυλακη

«Έχουν γίνει πολλά εγκλήματα στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια. Όλες οι κυβερνήσεις ήταν αναξιόπιστες. Και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Σαμαράς και ο Τσίπρας κορόιδευαν τους ξένους, πέρναγαν στη Βουλή κάποιους νόμους και έμεναν μόνο στη Βουλή» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
 Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «το ΔΝΤ θεωρεί ότι έχει μπροστά του μια χώρα σοβαρή που τηρεί το λόγο της. Ποιον λόγο τηρήσαμε εμείς;».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε: «Για αυτό φωνάζω εγώ να πέσει ο Τσίπρας, για να έρθει μια κυβέρνηση 250 εδρών να προσελκύσει επενδύσεις» σημειώνοντας:
«Δεν θα περιμένω εγώ να έρθει η διάθεση στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα. Έχουν τις ευθύνες τους. Αν η χώρα καταστραφεί ακόμη και τη φυλακή θα αντιμετωπίσουν οι κύριοι.»  
Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση για τους χειρισμούς του Πρωθυπουργού στο θέμα του έκτακτου βοηθήματος στους συνταξιούχους. 
«Δεν έπρεπε να αυθαιρετεί η κυβέρνηση, πάμε μαζί σε ένα πρόγραμμα, γιατί να το κρύψει από τους ξένους και να το κάνει μόνος του, τσαμπουκάς είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός; Αφού είμαστε σε δανεικά, σε ένα κύκλο υποτέλειας τι θέλει να κάνει τον μάγκα ο Τσίπρας;» σημείωσε ο κ. Λεβέντης. 
«Θα έπαιρνε την άδεια είμαι σίγουρος, διότι οι ξένοι δεν είναι κτήνη. Θέλω να πιστεύω ότι αφού υπήρξε περίσσευμα θα έπαιρνε την άδεια» πρόσθεσε.

Gossip - LifeStyle

Πέτρος Φιλιππίδης: Η καθημερινότητα στις φυλακές

Φιλιππίδης

Δύο μήνες μετά την προφυλάκισή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει εγκληματιστεί με το περιβάλλον των φυλακών και προαυλίζεται κυρίως με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως μετέφερε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, ο ηθοποιός δέχεται επισκεπτήρια από τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, ενώ ο γιος του έχει πάει ελάχιστες φορές να δει τον πατέρα του.

Παράλληλα, ο διευθυντής των φυλακών Τρίπολης, κ. Αντώνης Τσουρέκης είχε την ιδέα για την παράσταση για τα 200 χρόνια ανεξαρτητοποίησης της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν θετικός στο να βοηθήσει μαζί με μία ομάδα 8 -10 ατόμων, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης που μπήκε αργότερα στις φυλακές ήταν αρνητικός.

ESPA BANNER