Παραπολιτικά

Για όλα φταίνε τα μπρελόκ

μπρελόκ νδ

Γέλιο μέχρι δακρύων έχει προκαλέσει ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Σκορδάς, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της Εξεταστικής της Βουλής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ. Ο κ. Σκορδάς, ο οποίος ήταν Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας από το 2010 έως το 2012 κατάφερε να δείξει ότι υπήρχε λύση για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων αλλά το "άτιμο" ελληνικό κράτος δεν δίνει τη δυνατότητα αυτή.
Την ώρα της εξέτασής του από τα μέλη της Εξεταστικής, ο κ. Σκορδάς έβγαλε από την τσέπη του ένα μπρελόκ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λέγοντας προς τους εμβρόντητους βουλευτές πως είναι ένα μπρελόκ του ΕΛΚ και πως τα κόμματα στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα να το φτιάξουν και να το πουλάνε για να έχουν έσοδα.

Δηλαδή αν η ΝΔ είχε τη δυνατότητα να πουλάει μπρελόκ, θα ξεπλήρωσε το χρέος των 120 εκατομμύριων ευρώ, (κατά άλλους 170, κατά άλλους 200 εκατομμύρια ευρώ), που όπως όλα δείχνουν, θα πληρώσουμε όλοι εμείς.
Βέβαια με βάση τη δυναμική του κόμματος, και καθαρά αριθμητικά, 1.526.400 πολίτες ψήφισαν ΝΔ, στις τελευταίες εκλογές. Ολοι να το αγοράσουν, πόσο πρέπει να πουλάνε το κάθε μπρελόκ; Περίπου 80 ευρώ το ένα, (αν το χρέος είναι 120 εκατ. ευρώ)...