Το «έλα να δεις» έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Βουλή, όταν στο βήμα ανέβηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας για το προσφυγικό, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον Αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρείου, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών, Νίκο Ξυδάκη.
Παρά το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης του ζητούσε να σταματήσει, ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο για τον κ. Ξυδάκη όσο και για τον Πρωθυπουργό.
Απασφάλισε ο Κασιδιάρης στη Βουλή (βίντεο)
Image


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.